2010-10-31
 21:45:05

Smink

Nu är jag tvungen att lägga upp några av bilderna som vi tog efter vi sminkat oss inför Halloween...även om vi fortfarande inte firar Halloween i Sverige denna helg.

Celine - Devilbaby


Jag och Liam som Zombies


Och Liam


Blev lite stolt över sminkningen =)  
2010-10-31
 12:29:49

Dagarna går

Idag är det söndag. Varit sjuk/ledig i sammanlagt 4½ dag. Det börjar kännas i kroppen, lite rastlöshet men jag mår fortfarande inte bra.Magen krånglar, huvudet bultar, undra vad fasen det är?
 Har inte rakat mig på 5 dagar heller för den delen, det är inte vackert må jag säga.
Skallen är dock snaggad så det är framgång.

I helgen har vi fan inte gjort ett dugg, underbart!  Kanske blir lite tråkigt kan man tycka men vad ska man göra, jag mår dåligt och sandra är höggravid. Hon klarar knappt att gå ut med lilla Ebba runt huset.

Det är så det är och lär förbli ett tag till. Idag är det 15 dagar innan ankomsten av Celine.
Jag vill så gärna att födseln ska vara över så vi kan vara hemma nu. Har så svårt för att ta mig dit pga panikångesten. Så sjukt jobbigt. Ni kan inte föreställa er hur det är. Kunde knappt ta mig till jobbet senast jag var där.

Och så har Dava ,kusselinen, flyttat ihop med Annzo i en lya uti Nykvarn. Den verkar skönt, det är så lugnt där borta. Det vill jag också göra men just Nykvarn vet jag inte. Vore på ett sätt skönt att flytta till ett litet okänt område samtidigt som det vore rätt läskigt. Jag HATAR min panikångest!!!!
Det förstör så mycket för mig.  Blir galen!!   Det vore en sak om det bara gick ut över mig men det går ju ut över både vänner och familj också. Fasen, har sån jäkla tur att jag träffat en sån förstående kvinna. tummen upp!

Älskling, sluta läs här!
Sneglade just över på sandra, hennes t-shirts har blivit magtröjor. Hehehe. min fina knubbsäl !
men säg inte att jag skrev så, han kan bli purken ;)     Nej då, hon har humor, hon skrattar nog. Hoppas jag, håll tummarna för min skull för blir hon arg så kommer hon sätta sig på mig.  ouch...
Älskling, här kan du fortsätta läsa.
Nu sitter hon här och mumsar på mina hemmagjorda köttbullar. Jag är kung i köket. Iaf när det gäller kött.

Ska man göra någon nytta idag? Har redan satt igång en tvättmaskin och köket behövs skrubbas till lite.

Nu knackade det på dörren, det var ett par småflickor som var utklädda till häxor och tiggde godis. 
Alltså hallå, när ska ni förstå, i Sverige firar vi Halloween NÄSTA helg. Det är i USA man firar nu. 
Om alla i Sverige firade samtidigt hade det varit bättre. Tänk er i USA, där är gatorna fulla. De gör det till en fest, vi är så mesiga på att fira. 

Nej nu kör jag igång en disk sen ville Liam sminka sig..Kanske blir lite sminkad jag med,vem vet.
Men som sagt, NÄSTA helg ska vi nog fira =)

 



2010-10-30
 19:19:39

Ingen baby än

Jag har gjort allt.
Jag har försökt muta ut babyn med pizzakanter, godis och sång.
Jag har t.o.m. ropat åt det håll hon ska krypa ut men icke, inte ens en reaktion.

Vore kul om du kunde komma nu...

2010-10-30
 13:23:44

Vilken natt



I Onsdags märkte jag att jag började må lite konstigt, exploderande huvudvärk, magont m.m
Det slutade med att jag var hemma från jobbet både tors och fredag.
Ringde relativt snabbt till jobbet och sa som det var, chefen blev självfallet inte glad man är man sjuk så är man.
I fredags gick jag till arbetet trots att jag mådde dåligt. Det ångrade jag väldigt snabbt. Fy helvete, magsjuka är inte att leka med.
Jag kom till arbetet 11.20, jag skulle börja 12.00. Träffade Thomas och hans fru i lunchrummet. Jag försökte hålla masken och sa att det var okej med mig. Det var det väl kanske, just den minuten.
Sen sprang jag in på toaletten och ja, tömdes från alla håll och kanter. Mumsigt värre. Sen var jag tvungen att säga som det var, jag klarade inte av att arbeta. Chiefen blev inte glad nu heller men ännu en gång, jag mådde piss. Ville inte kräka ner hel ICA. Tror inte det är allt för poppis. Ringde in extrapersonalen som förhoppningsvis kom relativt fort. Jag gick hem på en gång.  Var hemma, låg i soffan och mådde allmänt överkörd.

Efter middagen gick jag och la mig och vila en stund. Klockan var väl runt 4-5 på eftermiddagen.
Det blev svart. Jag vaknade upp runt 20.00 av lite tissel och tassel i köket. Jag vandrade upp och satt mig i soffan yrvaken som få.
Efter Idol var det bara att gå och lägga sig igen..Jag var skittrött men jag kunde inte somna. Låg och vred o vände på mig. Tiden tickade vidare..Nu var klockan ungefär 02.30.  faan Ebba och Sandra snarkade ikapp. Är inte deras fel men det var inget vidare för mig.
Nikotinabstinensen kom dök sakta men säkert upp. Satan..tar en prilla och går in på toaletten. Tar och sätter mig vid datorn och surfar lite. Ungefär vid 03.00 la jag mig isängen. Tittade på klockan en sista gång vid kvart över 3.  Äntligen så somnade jag.
Vaknade upp vid 9.00 av Liam som smög runt i köket och var "tyst".
Tro det eller ej men jag var inte så trött som jag trodde.

Idag mår jag väl skapligt, iaf för tillfället.  Hoppas det blir bättre, kan inte missa fler arbetsdagar..

2010-10-28
 19:36:19

Dubbelmoral?

Tänkte på en sak.
När man ser och hör bäbisar rapa och prutta, t.o.m. bajsa i ens knä så blir alla så extatiska och berömmer henne/honom.
Man rapar för en anledning, t.ex. för att man inte ska få ont i magen.

Men som vuxen anses det som äckligt. Varför?
Egentligen, vi blir uppfödda till att det är bra och pang bom så är det vidrigt?
Hur ska vi ha det. Dags att bestämma oss.
Sätter jag mig och skiter i någons knä ska ni få se på fan och hans moster vilket jäkla liv det kommer att bli.

Nej jag har då inte tänkt att göra det men ändå..

Det var bara det jag ville skriva ner, fråga mig inte varför .

2010-10-28
 11:52:43

Blackout!



NHL 09 går på för fullt, Sverige mot Allstars. Foppa har pucken och glider längs blålinjen, fintar och laddar för skott. Pulsen stigen, svetten lackar,adrenalinet pumpar och POFF!!!  Allt blir tyst, allt blir svart.
Vi försöker se på varandra men det går inte, det är mörkt! T.om. kolsvart.  Det enda som lyser är stjärnorna och några få gatulampor. Jäkla helvetes fan. Strömmen har gått! Vad gör man nu? Liam blev rädd, jag blev mer avslappnad och trött för det var mörkt, Sandra blev mest förbannad.
Jag går och tar fram ficklampan och bländar mamsen och liam. Han sitter fast på henne som en igel. Jag förstår honom, det kan vara läskigt som barn, även för vissa vuxna.
Jag kom på en härlig idé, varför inte tända ett par ljus och mysa lite? Jakten på den försvunna grilltändaren har börjat. Jag letar i verktygslådan, i alla skåp och lådor, i garderoben, i badrummet, under badkaret, under sängen, i nattduksborden men ARRRGH!!  den finns inte!  Nej men då sms:ar jag grannen och hör, hon brukar vara hemma. "Får jag låna en tändare?"  Javisst, men jag kommer inte hem förrän om 2h. CRAP!
Jaha, ner till macken och köpa tändare..Nehe, den var tillfälligt stängd, även de har strömavbrott.
Nahe, fram med laptopen och låta den lysa upp vardagsrummet tills vidare.

Efter 45 min kom ljuset, WIIIIIE hörde man hela huset skrika.
Blott 10 min senare dog allt igen. Men så brukar det vara, de verkar alltid jävlas med att stänga av en sista gång.
Ljuset kom tillbaka och allt blev bra. Sen såg vi skräckfilmen jag pratade om, Paranormal Activity 2.
Vilken besvikelse!!!  Fan, okej, jag hoppade till en gång och den var stundtals lite spännande men faan..knappt sevärd ijämförelse med ettan. Ioförsej var den en dålig kopia med dåligt ljud och ingen text.
Det förstörde väl upplevelsen en del.

Idag är det Torsdag och både jag och liam är hemma från skolan respektive jobbet för dålig mage m.m. Fy fan, det här är inget kul.
Nu är det bara att äta magmedicin och klunka proviva som man blir på G igen.
2010-10-27
 14:35:10

Spooky



Många påstår sig se och kunna prata med andar på andra sidan. Många påstår sig ha sett övernaturliga fenomen där ingen förklaring kan ges. Jag har fattat tycke för såna här saker. Jag är en skeptiker men jag har själv varit med om saker ingen riktigt kan förklara. Jag är fortfarande skeptiker tills den dag en ande pratar med mig. Om det nu sker.  Men intresset finns fortfarande där, jag ser ofta på sådana serier som Hemsökta hus, Paranomal state, Andar - finns dom etc. Vissa saker verkar övertygande medan andra ser bara allmänt konstiga ut. Tyvärr är tekniken så pass väl att allt detta går att göra på datorn.  Jag vill tro,samtidigt som jag inte vill men inget har övertygat mig än.
Tror att min sambo är på ungefär samma plan.
Jag tror inte att jag har sagt detta till någon. Det kan verka fånigt för många men ja, jag skäms inte.

Igår natt såg jag och Sandra på Paranormal Activity. Haha det var riktigt roligt, vi låg och skrämde upp varandra och själv skulle hon gå och kissa 15 gånger. Vi tände alla lampor och sprang in på toa. Satan vad pinsamt men ack så kul.  Filmen kändes så verklig trots din låga budget de hade. Minns ni första gången ni såg Blair witch? Denna är ungefär i samma stil fast bättre. Skådespelaren filmar själv hela tiden för att det mer ska kännas som en dokumentär. Klart sevärd!  Kryp ner under täcket, släck alla lampor, låt bara månen ljus lysa upp ert rum och lev er in i filmen. Creepy ;)
Just nu håller jag på att ordna Paranormal Activity 2. Fick lova Sandra att vi skulle se den på ljusa dagen men jag ska allt råka slå på den på kvällen..mohahaha.


På tal om egentligen ingenting så är nu Celine färdiggräddad just nu. Hon kan komma vilken dag som helst nu.
Jag personligen hoppas att det blir mot kvällen av många anledningar.
Gaylord vad nervös jag är för det...fortfarande. Har nog nämnt det ett par gånger men vadå, jag är nervös!
Någon med ett lugnande piller till mig?

2010-10-26
 14:34:19

En ledig dag

Idag är jag ledig och solen skiner rakt in på mig, det är varmt men så kallt ute. Jag ser knappt vad jag skriver.
Idag har jag absolut inget planerat, fy fan vad skönt. Har satt igång en diskmaskin och ska snart köra en tvätt också. Nackdelen med alla dessa apparater som diskmaskin, torkskåp och tvättmaskin m.m. är att elräkningen stiger stadigt som ett morningwood. Jag har iaf lyckats få ner mobilräkningen vilket känns underbart men självklart gick elräkningen och handels upp i pris. Skulle inte handels bli billigare? Troligen har jag fel men ändå.
Det känns så jäkla onödigt och dumt att vara med i facket när man kan lägga pengar på annat, och andra sidan kan det vara bra också. Har aldrig haft användning för dem, har klarat mig själv. Den enda gången jag verkligen behövde de var när jag blev medlem men då kunde de inte ge mig någon hjälp alls eftersom allt som hände började innan mitt medlemskap var klart.
Jag förstår de på ett sätt men va fan, de kunde väl hjälp mig ändå. Som tur är så har jag en ny chef som ni flesta vet och det är inga problem nu. Han är rättvis och schysst. Absolut en av de bästa chefer jag har haft men vinden kan säkert vända.

Nu försöker jag skriva och koncentrera mig men det är svårt när Ebba gnager på mina tossingar och Liam sjunger och ser på Svampbob fyrkant. Hans humör svänger rätt rejält, det är nog så med barn i hans ålder. Han kan börja gråta och tjuta för att rummet sitt ska städas men tårarna fösvann lika fort som de dök upp. Ibland blir man nästan chockad =P

Senare idag när mamsen blir hungrig ska jag göra hamburgare från scratch, ska dock inte skjuta kossan och mala men jag ska iaf forma burgarna och krydda. Alltid lite pondus på det va.
Jag är hungrig nu, ska flirta lite med tanten och fråga om man jag kan börja med käket. 

Hörs och ses..

Om någon kan hjälpa till med headern på bloggen så är det bara att skrika till!
2010-10-24
 22:14:48

Fobier

Jag som själv har en fobi är mycket intresserad av att läsa om just fobier.
Det finns alla möjliga ting som människan har utvecklat fobier för. Jag lider av Agorafobi även kallat för torgkskräck. Agorafobi är fobi för offentliga platser. Det är en allmän missuppfattning att personer som lider av agorafobi är rädda för öppna platser. Det är snarare befolkade offentliga platser speciellt under trängsel som är ångestskapande.
Agorafobiker räds situationer i stil med att vara utanför hemmet, vara i trängsel eller stå i kö, vara på en bro, åka med buss, tåg eller bil.
Det är jag. Jag skäms inte över det men det är ju så förbannat jobbigt! Jag vet ju att rädslan är helt obefogad men ändå så känner jag paniken träda fram i dessa situationer. 
Detta är en relativt vanlig fobi i jämförelse med många andra.

Några exempel finner ni här;
Ablutofobi - Rädslan för att bada och tvätta sig
Ambulofobi
- Rädslan för att gå
Geliofobi - Rädslan för att skratta
Ideofobi
- Rädslan för tankar och ideer
Hedonfobi - Rädslan för att njuta
Geniofobi
- Rädslan för hakor
Anablefobi - Rädslan för att titta upp
Phronemofobi
- Rädslan för att tänka
Alliumfobi
- Rädslan för lök
Eleutherofobi
- Rädslan för frihet
Ergofobi
- Rädslan för att arbeta
Kathisofobi
- Rädslan för att sitta ner
Coulrofobi
- Rädslan för clowner
Sitofobi
- Rädslan för mat
Epistermofobi
- Rädslan för kunskap
Philofobi
- Rädslan för kärlek/bli kär
Ophthalmofobi
- Rädslan för att öppna ögonen
Peladofobi - Rädslan för flintskalliga personer
Eufobi
- Rädslan för att höra goda/glada/positiva nyheter
Hippopotomonstrosesquippedaliofobi -
Rädslan för långa ord
Triskaidekafobi - Rädsla/Skräck för talet 13.

Fler grövre exempel
Panfobi - kallas den sjukliga rädslan för allt, en oemotståndlig oro eller fruktan för precis allt här i världen. Den drabbade är varje sekund fylld av rädsla att något negativt ska inträffa var denne än må befinna sig eller göra. Att sova, äta, gå på toaletten, öppna ögonen, andas, allt - allt kan beskrivas som en enda lång mardröm.

Autofobi - Att se på sig själv, röra sin egen kropp, tänka på sig själv samt allt annat som kan tänkas vara relaterat till en själv är nu lika med extrem ångest, andningsvårigheter, illamående och panikartade attacker.

Det är troligt att ärftlighet, genetik, och neurokemi kombinerat med livserfarenheter spelar en stor roll i utvecklandet av ångestsyndrom och fobier. Det är oftas varken eller.
Det innebär alltså att exempelvis rädsla för rovdjur kan ligga djupt rotad inom oss med en livserfaranhet kan göra dig rädd för t.ex. frottéhanddukar.


Ja gott folk, det finns en jäkla mycket saker där ute som många av oss inte vet om.
Det är därför jag ville få ut det här på min blogg, kanske inte så roligt men ack så intressant.

Ska fortsätta svulla ostbollar och se på Indiana Jones

2010-10-24
 22:13:14

Fobier

Jag som själv har en fobi är mycket intresserad av att läsa om just fobier.
Det finns alla möjliga ting som människan har utvecklat fobier för. Jag lider av Agorafobi även kallat för torgkskräck. Agorafobi är fobi för offentliga platser. Det är en allmän missuppfattning att personer som lider av agorafobi är rädda för öppna platser. Det är snarare befolkade offentliga platser speciellt under trängsel som är ångestskapande.
Agorafobiker räds situationer i stil med att vara utanför hemmet, vara i trängsel eller stå i kö, vara på en bro, åka med buss, tåg eller bil.
Det är jag. Jag skäms inte över det men det är ju så förbannat jobbigt! Jag vet ju att rädslan är helt obefogad men ändå så känner jag paniken träda fram i dessa situationer. 
Detta är en relativt vanlig fobi i jämförelse med många andra.

Några exempel finner ni här;
Ablutofobi - Rädslan för att bada och tvätta sig
Ambulofobi
- Rädslan för att gå
Geliofobi - Rädslan för att skratta
Ideofobi
- Rädslan för tankar och ideer
Hedonfobi - Rädslan för att njuta
Geniofobi
- Rädslan för hakor
Anablefobi - Rädslan för att titta upp
Phronemofobi
- Rädslan för att tänka
Alliumfobi
- Rädslan för lök
Eleutherofobi
- Rädslan för frihet
Ergofobi
- Rädslan för att arbeta
Kathisofobi
- Rädslan för att sitta ner
Coulrofobi
- Rädslan för clowner
Sitofobi
- Rädslan för mat
Epistermofobi
- Rädslan för kunskap
Philofobi
- Rädslan för kärlek/bli kär
Ophthalmofobi
- Rädslan för att öppna ögonen
Peladofobi - Rädslan för flintskalliga personer
Eufobi
- Rädslan för att höra goda/glada/positiva nyheter
Hippopotomonstrosesquippedaliofobi -
Rädslan för långa ord
Triskaidekafobi - Rädsla/Skräck för talet 13.

Fler grövre exempel
Panfobi - kallas den sjukliga rädslan för allt, en oemotståndlig oro eller fruktan för precis allt här i världen. Den drabbade är varje sekund fylld av rädsla att något negativt ska inträffa var denne än må befinna sig eller göra. Att sova, äta, gå på toaletten, öppna ögonen, andas, allt - allt kan beskrivas som en enda lång mardröm.

Autofobi - Att se på sig själv, röra sin egen kropp, tänka på sig själv samt allt annat som kan tänkas vara relaterat till en själv är nu lika med extrem ångest, andningsvårigheter, illamående och panikartade attacker.

Det är troligt att ärftlighet, genetik, och neurokemi kombinerat med livserfarenheter spelar en stor roll i utvecklandet av ångestsyndrom och fobier. Det är oftas varken eller.
Det innebär alltså att exempelvis rädsla för rovdjur kan ligga djupt rotad inom oss med en livserfaranhet kan göra dig rädd för t.ex. frottéhanddukar.


Ja gott folk, det finns en jäkla mycket saker där ute som många av oss inte vet om.
Det är därför jag ville få ut det här på min blogg, kanske inte så roligt men ack så intressant.

Ska fortsätta svulla ostbollar och se på Indiana Jones

2010-10-23
 22:14:15

Helgjobb

Idag Lördag har jag arbetat hela dagen d.v.s. ett långt 12h pass. Morgondagen ser likadan ut. Jag är så otroligt trött..  Fasen, jag vill ju vara hemma!  Liam är borta och Sandra har ju jättetråkigt alldeles själv. Men vad ska man göra, det är så det ligger till. Valde ändå att arbeta denna helg så jag får in lite extra pengar innan Celine kalvas ut. Jag hoppas verkligen att hon vill komma ut snart, är så nyfiken på hur hon ser ut.
Jag hoppas verkligen att hon ser ut som en Celine och inte en Magda, Shiraz eller Gösta.  Jag gillar ju namnet Celine! Ser hon inte ut som en Celine så blir jag nog lite knäckt, det tog oss dagar och åter dagar på nätet efter namn. Nej, hon får heta så oavsett, det har jag bestämt nu...men man kanske ändrar sig trots allt.
Men och andra sidan, hur ser man ut som sitt namn? Ser jag ut som en Niklas? Om jag gör det då måste jag ju ha något ytligt gemensamt drag med alla Niklas:ar. Inte sant? För en som ser ut på ett sätt kan ju inte se ut som en Niklas om någon annan som ser helt annorlunda ut heter Niklas.  Oj, hänger ni med nu? Det blev rätt invecklat.

Förresten, på tal om griseknoar, de svenska hollywood fruarna bör skjutas. Hela bunten. Ett nackskott var så är det över...fy faen vad jag ogillar dessa fjompiga människor.
Nej men det är kanske inte läga att skämta om att skjuta folk nu med tanke på vad som sker i Malmö där grabben plockar en efter en i mörkret. Det är svårt att sätta sig in i den situationen, det låter ju mer som en film. Rätt creepy. Den rädslan som invandrarna känner där nere har jag nog aldrig känt och kommer förhoppningsvis inte känna. Visste fan har man varit skraj i vissa hotfulla situationer men inte som så.
Vad krävs det för en man att bli så förbannad, så full av hat och bli så psykotisk att han går ut och skjuter ihjäl invandrare. Något måste väl ha triggat det hela? Han lär inte vara helt psykiskt stabil, det är väl ingen som latjar med vapen men ändå.
Allvarligt talat så har jag faktiskt haft en känsla att bara få klappa till någon, jag vet, det låter hemskt, men det var så förr i tiden med jämna mellanrum. Jag var fylld av hat. 
Jag vet att jag inte mådde så bra då egentligen men skillnaden mellan mig och den nya "lasermannen" är att jag har en spärr uppe i huvudet, det gick aldrig så långt att jag bara gick och slog på någon som tur var.
Lyckligtvis så har hatet inom mig minskat, det enda jag behöver arbeta med är min korta stubin. 
Det är väl min svaghet så att säga. Jag fightar hellre än att fly vilket kan bli mitt fall en vacker dag. 
Nu låter jag lite skum kanske men vadå, jag sa ju att jag skulle vara ärlig och öppen på min blogg.

This is me, take it of leave it.

Nu ska jag försöka locka ut Celine ur magen med lite pizzakanter.
 

2010-10-22
 21:34:38

Annorlunda tankar

Igår låg jag och min sambo i sängen och myste lite innan vi somnade. Vi brukar prata om både dittan och dattan men igår fick samtalet en liten tvist. Vi var nog rätt trötta då för ingen av oss minns hur vi kom in på de ämnen vi pratade om. Av någon anledning så pratade vi om frukt i utlandet. Då slog Sandra till med en kommentar som löd;
"Tänk om aporna ollar på frukterna som vi får hem till Sverige" ....  vilken vacker bild man föreställde sig.
Efter det har vi bestämt oss för att aldrig äta frukt igen. För egentligen, vet vi vad djuren gör när ingen ser på? Har du tänkt den tanken? Har du någonsin försökt tänka "outside the box" ?  Gör du det så kommer du på saker som de flesta andra inte ägnar en tanke åt.  Ni har väl sett Gainomax reklamen när apan säger "please dont eat my bananas" ? Vår tanke var att barn kan slicka på saker som tillhör dem för att andra inte ska få smaka, tänk om aporna då ollar?  Jaaa, jag vet. Det är utåt förbannat omoget men vadå, vi hade ett härligt samtal och skrattade oss till sömns.
En annan annorlunda tanke som dök upp igår kom jag på när jag tittade på Sandra. Hon är som sagt höggravid och kissar väldigt väldigt väldigt ofta. Jag tänkte, vad skönt och smidigt det vore om man kunde kissa med fingret? Kör man bil, ligger man trött i sängen så stoppar man bara fingret i en PET-flaska och gör det man ska. Nackdelen är väl att det kan bli rätt vidrigt med tanke på att man tar på allt man äter.

Nej än en gång, detta är inte moget för fem öre men så länge man tänker som alla andra sker inga förändringar, uppfinningar som glödlampan, telefonen m.m. är bara att glömma. Varken tekniken eller vårt sociala plan skulle nå några framgångar utan nya annorlunda tankar.
Så du undrar säkert, vad bubblar du om människa?
Ja, det jag försöker säga är att var inte som alla andra, tänk om, tänk som du vill, inte som du blivit lärd.

Nog med djupa tankar, det tär på mig. Börjar lukta bränt...

Ska nog ta och varva ner lite nu och gosa med sambon framför dumburken.

2010-10-21
 13:00:18

Sådärja

Nu har man rastat Ebba, diskat, duschat, fixat ordning lite papper och är nästan redo för jobbet, jag ska bara ta och byta om och fräscha till mig lite.
Sandra ligger så vackert på soffan och vilar sig, jag förstår henne. I slutet av graviditeten måste vara tungt på många sätt.  Bland annat så har hon gått upp ca 24 kg (??) om jag räknar rätt. Vilken vikt hon ligger på är det bäst att jag håller tyst om för annars blir det pisk när hon läser det här, inte sant älskling? ;)

Jag läste på sidan facebook att en kille tycker att gravida kvinnor inte har rätt att klaga över just graviditeten för att det är självförvållat. Alltså, nja, tänk om - tänk rätt kära du. Om du t.ex. begår ett brott och du åker fast så ska du inte klaga eller bli arg. Du vet att du gör fel och du får fan ta konsekvenserna men det går inte att jämföra med en gravididet ditt megapucko. Det är och bör vara en sak två personen kommer överrens om och ja, det gör ont, det är jobbigt osv. Även om om vi alla vet det så har gravida rätt till att klaga! Det är så enkelt. PUNKT SLUT!

På tal om brottslingar som blir arga när de blir påkomna;
Så här ligger det till. Jag arbetar i en butik, ICA närmre bestämt och med jämna mellanrum kommer några praktmuppar och försöker stjäla, ibland lyckas de och ibland inte.
När man väl kommer på dem så blir det arga, jag förstår inte? Som jag nämde ovan så vet ni att ni gör fel men vissa av er verkar tro att det är er rätt att stjäla andras saker. Varför? Vad har du för jävla syn på världen?
Du blir arg och nekar när jag personligen såg dig stjäla. Det är ju skrattretande! Tyvärr kan ni fortsätta med det gång på gång på gång eftersom Sveriges lagar är så förbannat veka.
I USA kan man skjuta någon som gör intrång på ens tomt utan problem.
I Thailand kan man få livstid fängelse om man inahar en klass 1 drog oavsett mängd.
I östvärlden kan man stenas till döds.
Men om jag, som skulle skydda butiken eller en kamrat genom att klappa till någon så kan jag åka dit för det.
Det är sjukt.

Nä, dags att byta om och dra sig till jobbet.

Tjingeling

2010-10-20
 22:04:24

Manlove


Hur ska en ung man i 26 års ålder kunna skaffa nya killpolare utan att se ut att vara en desperat retard?
Man love fanns när jag var yngre, innan jag flyttade. Då menar jag inte gaysex eller något liknande utan bara en jäkligt nära manlig vän. Sen flyttade jag och vi gled isär. Känns som man har tappat alla barndomsvänner som man stod nära just för att vi flyttade ut i landet åt olika håll.
Det känns rätt kasst nu om jag ska vara helt ärlig.

Förr i tiden när man var singel så var det iallafall lätt att bli vän med tjejer, då kunde det gå åt vilket håll som helst så att säga. Det går ju inte nu, det vill jag inte nu. Att skaffa en ny tjejvän när man har ett stabilt förhållande är även det svårt. Det blir garanterat missförstånd hos någon. Förr så struntade man ju i det, man var ju singel men idag när man är lite äldre, lite tunnhårigare och lite visaste så förstår man att man inte kan göra så.

Så hur gör man då? Jag har svårt att gå fram till en kille och ja, skaffa en relation.Hur gör man utan att vara för på? Bjuda på en öl? Kuddkrig och pyjamasparty?  Dessutom är det svårt att få en bra relation med någon när man lider av panikångest.
Jag har tur som träffade Sandra, hon förstår mig, hon förstår mina problem och hjälper mig i den mån hon kan.
Nivån på uppskattningen spräcker de flesta listor.
Vi alla har ju något slags bagage sen förr i tiden, men vi alla lider inte av det.

Tillbaka till tanken,  hur ska man bli vän med en kille? Alltså jag har då ingen specifik grabb jag har fått ögonen på (grooaaarrr) , jag tänker mer generellt.
Hur gör du som själv är kille?
Hur gör du som tjej?
Är rätt nyfiken på det.

För mig personligen har det blivit så att man slutat med ett gäng tjejkompisar och i princip ingen killkompis. Det är rätt annorlunda skulle jag tro. Visst har jag någon/några man träffar och tar en bärsa med men hur ofta händer det nu för tiden? Det avtar ju äldre man blir.  Vi alla har ju vårat nu, våra flickvänner, vår familj osv.
Nej det skulle vara härligt med en ändring gällande detta.
Jag ska då inte klaga på min situation. Jag har faktiskt en underbar sambo, en härlig energisk bonusson, en dotter på G, en härlig speciell hund, tak över huvudet och ett fast arbete. Jag har det väldigt bra. Men den som har mycket vill ha mer, saknar att vara med grabbarna om ni förstår.
Men tyck fan inte synd om mig,  det tillåter jag inte.

Till något helt annat;
Haha jag har glömt bort....tittade på tv och då fösvann min tanke. Nåja, skriver mer imorgon!

2010-10-20
 10:40:25

Koffein och Nikotin

Trött som få !
Kaffet verkar inte hjälpa idag, jag får bara ont i magen! Fasen, har man blivit immun mot koffein? Eller måste man börja dricka minst 3 koppar varje morgon? Det känns inte så stabilt. Vitaminer kan man kanske ta? De verkar inte fungera på mig heller.
Det kommer ju hela tiden ut nya vitaminer, boostpiller osv men efter några koppar kaffe, ett par redbull så undrar jag om man bör ta några boostpiller? Berocca boost finns t.ex. Någon som har prövat det?
Jag är tyvärr kronisk trött av mig, det ligger väl i min natur men jag blir tyvärr rätt dåsig av medicinen också.

Nu precis vankade mina goa tjocka sambo upp för andra gången. Hon var så duktig och lämnade Liam i skolan i morse. Sen när hon kom hem skulle hon väcka mig men somnade själv på sängen.

På tal om inget, Zonnic som det går reklam om på TV. Det är en portionspåse med nikotin i, alltså..är inte det snus? De kan ju inte uppfinna något som redan finns, eller? Då kan väl jag också göra det;
- Här har vi en ny unik cirkel med gummikant. Cirkeln är gjord av någon slags stål med en hård gummiring som du blåser upp med hjälp av luft. Den tar dig dit du vill komma om du om du sätter den t.ex på en bil. Den finns i flera olika storlekar och passa alla fordon. Du hittar den i din närmasta Cikelhandlare.
Jag ska bli miljonär på det här!

Nej nu är det dags att ta ut lilla Ebba innan jag måste dra mig till jobbet.
2010-10-19
 14:41:53

Allmänt förbannat



Myndighet
- "En myndighet ska se till att samhället fungerar som det ska enligt de lagar som riksdagen har bestämt" - ta er i häcken! Jag har ingen direkt kontakt med denna myndighet jag talar om men jag vet hur de arbetar för en normal svensson. Alltså, de ska vara objektiva och arbeta via de riktlinjer som delats ut men inte fan gör dom det. Jag tänker inte dra alla över en kam men herregud, ni kan inte ta ren fakta, skriva om det, hitta på en egen "Sanning" enligt ert tycke och tänke och skriva ut det som en offentlig handling. Har jag fel? Och är inte detta förtal eller liknande? Jag blir bara så jävla förbannad på sånt här, jag vill gärna anmäla dessa idiotiska parasiter till människor men vad har jag för chans när de arbetar åt regeringen? Som ensam svensson kan (om man vill att det ska gå smärtfritt fram) man bara stå där, ta emot deras skit och sedan slicka de där bak. Jag är iallafall inte sån, jag tänker inte fjäska för någon. Jag säger vad jag tycker och tänker, frågan är bara hur kommer det då sluta för mig och för de andra? Nåja, det tåls att tänkas på. Det enda jag kan säga om dom är vad jag redan har sagt, ta er i häcken!

Idag är jag ledig igen, känns bra bortsett från regnet. Vi var och hämtade Liam från skolan, blev dyngsur och kall. Inget vidare måste jag säga men jag kan inte klaga på att vara ledig, kommer ju faktiskt arbeta resten av veckan inklusive helgen. På arbetet sker en del förändringar, vi har köpt in nya kylar och frysar så det kommer bli jäkligt fräscht. Det ser jag fram emot faktiskt.

Vad tycker ni om min nya bild förresten? Blev den duglig? Har precis skaffat Photoshop och latjat runt lite. Får väl duga så länge.

Fan är så fattig denna månad, måste köra med euroshoppers toalettpapper. herrejävlar, det är som att köra upp sandpapper i röva. Dessutom går det lätt sönder, faan, vilka I-landsproblem man har.
Samma sak med Oboyen, den är slut! Livet går under!   iaf för Liam.  
Man ska kanske ställa sig en några frågor innan man köper saker och ting. 
-Behöver jag verkligen den här 40" LCD med full HD och sjuttioelva in-och ut kablar. 
-Gör denna sak mig lyckligare?
-Tillåter min ekonomi att betala den här just idag?
-Är detta prioritet?
etc etc... eller så gör man som jag, vill jag ha, då köper jag och får sedan ångest över det hela. Kanske inte så intelligent eller ekonomiskt men man får en hel del coola prylar.
Dags att möjligtvis tänka om det här med..eller?`

Nu blev sandra bitter på mig. Holy macaroni!   Jag skulle sätta på Té. Hällde i vatten, satte i kontakten men jag glömde trycka på on.  Liksom, man kan inte komma ihåg allt..

Ha det så bra där ute så får ni gärna återkomma till min blogg.
2010-10-17
 13:29:23

Knasigt



Vissa är värre än andra, absolut men jag känner mig lite ja, smått galen ibland. Man bör stanna upp och tänka efter; " vad i hela friden håller jag på med?"  men gör man inte så kan man bli som jag.
Jag säger inte att jag är speciell på något sätt, jag är varken bättre eller sämre än mina medmänniskor men jag är ärlig, öppenhjärtad och lite miffad. På jobbet är jag en person men hemma, ack, det är inte många som ser mig som den jag är hemma med sambon. 
Mitt i ett samtal kan jag helt plötsligt skrika ut ett högt (falsk) C och bugga loss i köket. Utåt sett så är jag nog mer den lite lugnare, tystare och arbetsvillig. Jag är ordningsam och sköter mitt, jag gör sköter mitt arbete snabbt och effektivt.Det är inte ofta jag bara står och hänger på jobbet men väl hemma,
ja, du förstår. Jag är en annan person. Alltså är det detta normalt? Jag måste få fråga er där ute, är ni också som jag på detta sätt? Självklart förstår jag att man kan vara såhär fast i en mildare grad. Ge mig gärna en förklaring eller ja, säg åtminstonde att jag inte är ensam ?

På en sådan här officiell blogg som alla i hela världen kan läsa bör man egentligen vara ärlig men tänka på vad man skriver om ni förstår vad jag menar. Hur kul är det på en skala?
"Jag sitter här och skriver mig blogg och tänker på fåglarna i skyn" ..vem fan vill läsa sånt?! Var ärlig!
"Jag sitter här och skriver i min blogg och tänker på gruppsex". Säg vad du tycker och tänker, inget fjolleri.
Fast ja, jag tänker då inte på gruppsex (inte i denna stund iaf) jag tänker främst på min mage, har ont som vanligt. Bör undersöka den men det har inte blivit av.  In to the toilett and push it.  Sen blir det nog bra.

På tal om magar så tycker jag faktiskt synd om Sandra,även alla andra gravida.
Celine i magen verkar ha fått mina gener, hon är nämligen en Ninja.  Tänk er själva grabbar att ha en levande karate-gremling i kaggen som konstant sparkar på dina revben och insida. Ibland ser det nästan ut som hon är på väg igenom skinnet.  Det låter ju inte som en optimal tid egentligen, redan nu har jag kommit på iaf 10 saker jag hellre vill uppleva än att bli sparkad från insidan.

På tal om obehagliga saker, Läste ni om killen som dog genom att ha sex med en häst. Alltså allvarligt? Vad hade du förväntat dig ?  En 55 cm ***** med 5 liter ***... Nu gick jag lite långt men å andra sidan var det inte jag som hade sex med hästen.  I samma stat är det olagligt att spotta på bilar men hästsex går allt bra enligt lagen.

Fler knasiga lagar:

I Storbritannien är det förbjudet att dö i parlamentbyggnaderna. Är ni helt blåsta? vad ska ni göra om någon dör? slå honom? piskrapp? 

Där är även lagligt för gravida att kissa precis överallt, även i polismäns hjälmar.  Snälla, kan du som är gravid, åk till storbritannien och göra detta. Filma gärna och se vad polisen säger. Det vore riktigt kul.

I Ohio, Usa, är det föbjudet att göra en fisk berusad?   - Att denna lag skrevs under betyder alltså att någon mupp har gjort det tillräckligt många gånger tills politikerna fick nog. hmm...

I Inodesien bestraffas du med halshuggning om du onanerar.  Taskigt läge, jag tycker däremot tvärtom. Det bör vara lag på att onanera varje/varannan dag. Tänk på våldtäkterna som lär öka om grabbarna inte får släppa loss snabeln.  Där har vi även en taskig kvinnosyn tycker jag. Det går ut över dem, det kan jag garantera.

Dessa är bara 4 av alla x-totalt udda lagar. Man funderar ju på hur folk funderar.  Fler lagar finns på Google.


Förresten vet ni vad , jag har börjat packa BB väskan,  är jag inte duktig?



2010-10-16
 13:21:15

Första snön

Igår, Måndag 15:e oktober, var en speciell dag för oss alla i Södertälje. Det var en sak som hände som bara sker en gång om året. Den första snön kom. Sen om kan kalla det snöfall i sig vette fan med tanke på att de kom ungefär 20 flingor men det var dock ändå snö ! Vi blev alla glada när vi såg det men tanken slog mig, fan vad jobbigt med snö. Det är vackert men ack så förbannat kallt och blött det kommer bli.

Jag har kommit underfunn med jag ogillar alla årstider. Antingen är det för kallt, eller så är det för varmt, det kan även vara för torrt, för blommig så jag nyser och fräser som en sjuk hund, det kan även vara för blåsigt, för molnigt, för soligt och för fuktigt. Undra egentligen vad som är ett "perfekt" väder? Det existerar nog inte?
Jag hatar att svettas, jag hatar att frysa.  Nåja, snart kommer snön och det är inte så mycket man kan göra åt det.
Men nu slog det mig, är jag negativ? Alltså, jag tänker nog negativt. Låt oss ta dessa årstider som exempel. Jag kunde lika bra skrivit vad som är bra med dessa men jag valde direkt att skriva ner det negativa, dags att sadla om,dags att tänka om!   Glöm det ovanstående;
- Jag älskar alla årstider. Vårens första sol, sommarens härliga värme, höstens fina färger och vinterns ljuvliga snö.  Sådär ja, det var bättre!

Imorse vaknade vi i stillhet tillsammans utan stess och jäkt, Ebba låg kvar i sin säng och snarkade lite halvt. Solen låg jämnt vid marken och frosten smälte sakta från gräsmattan. Fåglarna kvittrade härligt utanför fönstret. Människorna utanför gick i vinterjacka, mössa och solglasögon. Detta blir en underbar dag tänkte jag..
Helt plötsigt känner jag en närvaro i köket, alltså, du vet hur det är, du vet att någon är där men du kan inte se någon alls, känner du igen det? Men jag är garanterad på att någon står där.
Jag hör ett slags klick, några låga andetag.  Tadaaaaa!!!  Liam försöker smyga sig in lite diskret men jag var långt före. Han slänger sig i sänger och börja blåsa en ballong som exploderade framför Sandras ansikte.
Ebba sätts igång och börjar skälla, hon älskar nämligen att latja med ballonger.
Vi skrattade en del och då tog liam det som en utmaning och hämtade en ballong till.
Han skuttar ner i sängen bredvid oss koffeinälskande zombies och börjar blåsa.
Släpper den så den spinner runt ovanför oss och sprutar ut spott och härligt slem.  Morgonduschen känns på nåt sätt inte akutell längre.

Jaha, då hade vi inte så mycket val än att gå upp och starta med frukosten.

Nu efter lite promenader och mjölkshopping så sitter vi här och tittar på dansbandskampen. Det är ungefär lika roande som pilla naveln med en skållhet gaffel.

Dags att börja röra sig, kaffet har gått igenom kroppen och är på väg ut. Härligt.

För övrigt idag har vi absolut inget planerat som tur är. Ska väl lira lite fotboll med Liam och tvätta lite kläder.
Och ja, självklart måste jag packa ner BB väskan nu.


Härligt att ni ger mig positiv feedback, blir superglad och det gör så att jag fortsätter skriva min lilla blogg =)


Idag är det 30 dagar kvar till b.f.  Yeeey


2010-10-15
 10:34:34

Back to good old days

Ska snart till jobbet och vet ni vad? Vi sitter här (i inte ens nästan lugn och ro) och tittar på Ariel Sjöjungfrun.Det var verkligen inte igår!  Haha..ja jäklar. Innan dess var det Alladin, det roliga var att det var jag som satt klistrad framför tv:n. Liam latjade med sin ballong och Sandra satt vid datorn. Sånt ska man kanske inte berätta om men vad fan, jag skäms inte. Det är för fanken roligt att se på gamla tecknade avsnitt..i viss mån vill säga.

Idag är det exakt 4 veckor kvar till beräknad födsel. bf som man säger inom föräldrakretsarna.
Hur tufft är inte det?  Sen om Celine föds just om 4 veckor är omöjligt att säga, jag tippar på att hon dyker upp något tidigare just pga Sandra inte är förstföderska. Dessutom talar vi om mina supergener..harkel..
Det var väl kanske lite överdrivet, man har ju trots allt allergi, svagt synfel och panikångest. Satan vad sexig jag låter när jag beskriver mig själv så.  Man får hur som helst hoppas att Celine inte får något av detta, jag vet hur jobbigt det är att vara t.ex. allergisk, speciellt när man älskar djur.
Vi har en hund också vilket ni flesta vet om, det skulle vara riktigt tufft att ge sig av med henne om Celine skulle vara gravt allergisk. Självfallet gör jag det, celine går faktiskt före även om jag skulle fälla en tår. 

Det är så mycket att tänka på inför ett nytt barn. Jag har försökt att gå igenom allt men jag kan garantera att jag missar något.. Jäklar!!  Måste ju packa väskan inför BB.  Det hade jag glömt. Måste göra det nu, iaf när jag kommer hem från jobbet. 

Måste tyvärr avrunda lite nu, ska göra mig ordning och försöka få med alla pantflaskor som tar upp halva lägenhetens area.  Ska visa nya killen Ricu hur man gör saker och ting, det är hans första helg helt själv . Ska bli kul att se hur det går. Nicole däremot, hon har haft magsår i 2 veckor pga den här helgen. 

Nej nu måste jag slita mig härifrån, men jag kan inte, har så mycket tankar och åsikter som jag vill få ut men det får bli en annan gång...eller? 



Glömde rotera bilden men vrid på huvudet så ser ni!    Här hade Liam en morotsgubbe som är ungefär som en stressboll fast fylld med potatismjöl. Den sprack när han låg i sängen, ser ni tåren som har runnit ner längs kinden?  haha ursäkta men vad tragiskt det såg ut. Kunde inte låta bli att skratta =) Här har vi liam (ja jag vet, glömde rotera bilden - stäm mig! Rotera ditt huvud istället!) Han hade en leksak som påminde om en antistressboll fylld med potatismjöl. Han låg på rygg och så sprack den. Haha detta var tragisk roligt. Man ser en tår glida sakta ner längs kinden. Var ju inte lätt att rengöra--
2010-10-14
 21:20:44

Ett speciellt köp

Idag har jag arbetat, ovanligt va? Pratade med Sandra på lunchen precis som vanligt. Vårat samtal handlade om allt och ingenting, ungefär som det brukar. Vi kan sitta och göra fula läten i 30 min utan problem. Det är det som är skönt med henne, vi har en så öppen dialog. wonderbar!
När jag frågade vad för mat som jag skulle få ikväll fick jag svaret;
-"Jag missade durkslaget och pastan flög åt alla möjliga håll så ska du äta så får du göra det på och från golvet" 
Där har vi min generösa sambo. Love is in the air!♥

Det slutade med att jag köpte hem en Familjen Dafgård spagehetti och köttfärsås. Det tog 7 min att värma den i micron och ungefär 90 sekunder att svulla ner den. 
Till ovanligheten så har Sandra bakat, kladdkaka!!  inte tokigt.  Jag förlåter henne för mat incidenten. Just nu i denna stund skär hon upp och ska servera oss. This is life! 

Oj, det tog mig mindre än 2 min att sluka tallriken med kladdkaka. Synd bara att den bisarra eftersmaken från den plastiga spaghettin sitter kvar i halsen samtidigt som man hulkar lite halvt men galet mätt är man. Bra gjort älskling, du får MVG för kladdkakan.

På tal om kladdkaka, senast vi gjorde det så blev det en bit över, jag la undan den lite duktigt och hittade den inte förrän ett par månader senare i ett skåp. Det sköna var att den inte möglade.  Men om den var god vet jag inte, kändes inte helt 100 att trycka i sig den.

Idag gjorde jag en annorlunda sak som kommer bli allt vanligare. Det kändes speciellt, det kändes verkligen, det kändes skumt. Jag köpte mina första paket blöjor!! 
Säger man förresten ett paket blöjor även om det är flera i? Jag är nog trött.

Vi alla är väldigt spända och uppspelta inför födseln av Celine. Liam verkar superglad över att bli storebror just för att han får göra mer, vara ute längre etc än sin blivande lillasyster.
Sandra, tja, hon vill bara trycka ut Celine fortast möjligt, tokless på graviditeten. Att ha ont överallt, gigantiska fötter vilket får mina fossingar likna kanintassar, stela leder, onda knän, bortdomnande fingrar m.m. m.m.

Jag vågar inte ens att försöka sätta mig in i situationen, jag har ont i magen nu, jag har rivit upp nagelbandet och huvudet dunkar men vågar man egentligen yttra sig? Man känner sig som en mes!

Nu när Sandra nämnde något till mig så kikade jag på kladdkakan. Under tiden jag skrivit detta har 4/5 delar försvunnit.. och nu ännu mer. Undra om man vågar sova bredvid henne i natt?  Hon har ju trots allt ätit ägg också.

Nej ska man ge ett försök på att ordna designen igen? HTML koder sysslade jag inte direkt med igår, är säkert 6 år sen. Det mesta har man glömt bort men nu jag är envis.


Dags att sluta skriva nu lyssna på Liam som sjunger med i en Lady Gaga låt
 "don´t call my name, alejandro "

2010-10-13
 13:56:31

Kamelridande pingvinstång...

..är en fras som används alldeles för lite i det svenska språket enligt mig.
Jag läste nämligen på mjölkpaketet för ett tag sen att det har dykt upp nya ord i ordboken. Det saken handlar om är att använder en viss del av svenska folket ett ord tillräckligt länge så kan det hamna i ordboken. Därför ber jag er där ute, alla mina 3 läsare, att börja använda min nya fras ;)
Frasen kan användas t.ex. inom sport.  "han skruvade bollen och den åkte iväg lika krokigt som en kamelridande pingvinstång".  Ha!  Jag bör bli språkvetare.

Nåja, nog om skitsaker. Fast är det inte just skitsaker det står i bloggar? Liksom, lite allämna tankar som kommer upp? Dessa är mina tankar, min syn på världen.. lite annorlunda men ack så effektivt. Kanske..

Här sitter man nu på soffan efter en kort arbetsdag, ska ha möte snart med någon dam, vad det gäller vill jag egentligen inte gå in på just nu men jag kan säga att min åsikt om våra samtal verkar helt onödiga. Nej det är inte terapi, det behöver jag ioförsej, iaf KBT.
Jag märker jag är rätt virrig av mig, mina tankar går från ett till ett annat på en bråkdels sekund och jag känner att jag behöver få ut allt så min blogg kan bli rätt hattig och virrig. Den reflekterar mig helt enkelt!

På tal om soffan jag nämnde, den fick jag av min syster som tog över den när mormor gick vidare. Den är rätt..ja, vad ska man säga, vidrig?  Inget illa menat mot syrran eller mormor men jag tror fan ingen har tvättat den sen den tillverkades för ungefär 50 år sedan.
Kan börja om från början, Ebba, vår lilla söta hund låg på soffan och sov en dag när Sandra kom hem. Ebba vet att hon inte får ligga där så hon skämdes verkligen rejält. "skäms som en hund", hört det uttrycket? Det Ebba då gjorde var att hon började kissa i soffan (!!!) för att visa sin underlägsenhet.
Jag blev mindre glad när jag fick höra det men vad tusan, sånt händer tyvärr.
Det jag gjorde då var att jag handtvättade dessa två dynor..fy fan, det skulle jag aldrig ha gjort, såg hur vidriga de va. Första gången jag satte ner de i badkaret med tvättmedel svartnade vattnet direkt. Det var bara att upprepa proceduren. Det blev svart igen.. muuuums!
Då gjorde jag det en tredje gång, nu blev det brunt..kopparfärg. Success!!
Bara skölja och gnugga, skölja och gnugga. Till slut fick jag bort iaf 80% av allt. Det tog mig en dag och ca 2 dagar för de att torka. Nu har jag bara 4 sittdynor kvar + alla ryggstöd..Jag känner mig måttligt road!

Det är bara en sån sak man inte vill veta..

Nej nu måste jag städa undan lite för sambon kom nyss hem och gav mig en pik, bäst att ila iväg innan hon magar in mig väggen.  Älskar den där kvinnan, därför får jag driva med henne ;)

Tack för nu, hörs lite senare..då ska jag börja arbeta med designen!

2010-10-12
 22:52:18

Komma igång

Nu tänkte jag försöka ge mig in i bloggvärlden, läser endast några få men jag märker att det är fler och fler som använder det. Nu ska vi bara se hur jag gå till väga, undra om jag har tid och ork att sitta här varje dag och skriva, vemvet. det märker vi.

Idag är det iaf ca 4 veckor kvar till f.d. vilket känns heeelt absurt!  Alltså jag, en medioker svensson i ett litet skitet samhälle utanför sthlm ska få barn. Hur kommer det sig? Hur förtjänar jag denna roll? Det finns så många där ute som veeerkligen vill ha barn och kan inte få det, vi försökte en gång och pang bom i rödbetan så börjar magen växa. Tycker inte det var så länge sen vi fick reda på att vi skulle bli föräldrar.
Sandra , min sambo, har barn sen innan. Hela två stycken faktiskt. Det var ju absolut inte den bilden man hade tänkt sig när man var yngre men man har ju helt uppenbart förändrat tycke och tänk sen då.
Jag trivs som ett barn i en godisbutik. Det är jäkligt härligt och livet är gott men det är klart, det kunde även bli för mycket också.

Vi träffades pinsamt nog över internet jag och sandra men va tusan, det fungerar ju det med.
Vi förlovade oss väldigt fort och vi båda insåg att detta var rätt. Den känslan sitter fortfarande kvar hos oss båda.
Sandra hade då ett barn vid namn Liam som på heltid bodde hos henne. Jag tyckte det kändes lite creepy i början att träffa en singel mamma men det visade sig vara det bästa jag har gjort. Det var då inte enkelt, inte ens nästan men det var värt allt.
Låt mig förklara varför det var svårt;
Liam var 5 år när jag och Sandra började dejta. Han var i en liten trotsålder då och gissa vad, nu har han gått in i en annan trots..igen!  Jag som aldrig haft barn innan kände mig förbenat osäker på allt men det har ju fungerat med tiden, dock har jag en hel del kvar att lära mig. Det har vi nog alla egentligen men nu kan jag bara prata om mig själv.
Jag vet att jag måste arbeta på mitt humör och vissa av mina tankar. Jag är medveten om det och arbetar för fullt, framgång är iaf ett stort plus.  Samtidigt ska man nog aldrig hamna i mål för om man känner att man är nöjd med tex sin pappa roll så kan man aldrig bli bättre, samma sak gäller ju karriären med mera, man måste hela tiden sträva efter att göra saker och ting bättre.

Hur som helst så sitter jag här nu själv i vardagsrummet med mina tankar och vaga nervösa känslor inför födseln. Kruxet är min panikångest som gör att jag drabbas av högre ångest än en "normal" människa. Detta hindrar mig i mitt liv till en viss del men det är en annan historia.

Känner att det är dags att varva ner lite nu, klockan är snart 23.00 och jag ska upp vid 7snåret imorgon bitti.
Ska nog gå och krypa till kojs med min kära tjocka sambo. 

Personlig påminnelse - kom ihåg att packa väskan inför födseln imorgon!


Min tavla jag fick av min älskling när jag fyllde år

2010-10-12
 22:34:06

Välkommen till min nya blogg!