2011-01-28
 12:38:07

Lite bilder och känslor

Här har vi en bild på Celines hand. Faen vad maffig den ser ut. En redig blaffa.


3 * 3 om dagen är jättebra för magen. Nej kanske inte, men för min rygg. 6 alvedon och 3 Diflofenak. Det blir en del. Men vad ska man göra? Kan inte göra något utan dessa. Och inte nog med ryggen så har knät gått nu. Haltar fram. Undrar om jag börjar gå sönder? Det börjar bli larvigt nu. Ont överallt och besvär. Faaan.
NU får det vara nog. Det slutar väl att de hittar en tumör någonstans också. Skulle fan inte förvåna mig just nu.








                                               KÄNSLIGA PERSONER SLUTAR LÄSA NU! Fortsätt läs längre ner :P






Ja här har vi det, så började det se ut. Riktigt fräscht. Vet inte hur djupt det hade frätit sönder men det har gått för långt iaf. Det gjorde ont. Det gör ont. Förbannat ont.



Som tur är så läker det fort i munnen. Det blev fort mycket bättre. Men innan dess så vaknade jag upp med blod i munnen. Hade nog slagit i det under natten, det var lite läskigt.

Just idag ser det ännu bättre ut men det är fortfarande extremt känsligt. Det är inte bara tandköttet som gör ont utan överläppen är halv förstörd.
Faen vad skönt det vore att kunna sluta helt med nikotin. Både på ekonomiskt, mentalt och på fysisk plan. Håll tummarna för mig.


Dagens känslor idag: Ofokuserad,stressad och stissig!


Här har vi mig och Celine ute på en promenad. Känns ovant att se sig själv med barnvagn.



Och här vilar prinsessan vackert...
haha nja, här slackar white trash bruttan :D  skulle man kunna tro..
Tycker bara att bilden blev så himla läcker. Hon är oftast mer graciös än såhär. Jag lovar.
Så vacker...

2011-01-27
 22:02:33

Out Of Focus

Min förmåga att koncentrera mig existerar inte längre. Jag ser suddigt. Jag känner mig tom. Jag är trött. Inte riktigt trött , mer slut, bortkommen. Fast ja, trött också när jag tänker efter. bara sover och sover. Som om kroppen arbetar så hårt med att få bort gifterna ur kroppen så att man slocknar.

Jag vet att jag har varit/är beroende av snus men inte att det var så här jävligt.
Enligt FHI (Statens Folkhälso institut) är nikotin en drog som ger ett mycket starkt fysiologiskt och psykologiskt beroende som i styrka, och därmed åtföljande återfallsrisk, anses ligga i klass med kokain och heroin.
Både nikotinberoende och nikotinabstinens räknas i dag som sjukdom. Det visste jag inte? Så jag kan sjukanmäla mig nu?

Att sluta snusa innebär att gå runt i ungefär en månad med ett nedsatt livskvalitét och så kan man uppleva kraftig stress pga den stora omställningen. Fy fan, nu har det knappt gått 3 dagar och jag håller på att få fnatt. Helvete!Omkring tre fjärdedelar av de som slutar upplever nikotinabstinens, som karaktäriseras av oro, rastlöshet, irritation, ilska, koncentrationssvårigheter, tankspriddhet, sömnstörningar, viktökning, tomhetskänslor samt nedstämdhet som ibland kan utvecklas till en depression som måste behandlas. Ja allt detta stämmer på mig förutom en djupare depression och viktökning.

Man kan kortfattat dela upp beroendet i 4 delar.
# Fysiskt beroende
# Psykologiskt beroende
# Socialt beroende
# Etablerad vana.

Då förstår ni kanske lite bättre. Eller? Hoppas det för nu börjar mitt tålamod ta slut igen. Fasen vad jobbigt det här är!

Jag ska avsluta med en härlig fakta till er alla,
Nikotin är ett starkt gift och användes tidigare som ett gift mot ohyra.
Det visste jag inte heller.  Fast jag ska inte vara någon moraltant här inte. 
Dags för ett niktointuggummi

2011-01-26
 16:09:31

Nästan 24h utan snus

Ja jävlar vad beroende man är. Det märks nu. Inget man tänkt på förut när man kedjesnusade. Nu vill man ha det där kostant, man tänker på det hela tiden. All tid går åt till att försöka att INTE snusa.
Det är nästan lite läskigt. Efter fräthålet i tandköttet så kom jag på andra tankar.
Har köpt nikotintuggumi som jag har tuggat frenetiskt på hela dagarna men jag har inte tagit nån snus. Det känns rätt bra. Suget finns där, tro mig. Min toleransnivå ligger på ungefär -1.
Nu sitter jag själv i köket och har betalat en jävla massa räkningar, det gjorde mig inte alls förbannad, nej nej.
ÅÅÅÅH allt är mindre bra just nu. Jag vill bara gömma mig! Det är ju bara begäret som pratar men iaf, jag vet inte hur länge jag orkar. Jag sitter nu oich spänner käken för fullt, jag vill bara skrika ut och avreagera mig på en dörr eller liknande. FÖRBANNADE SNUS! FÖRBANNADE BEGÄR! Må Djävulen dräpa dig långsamt och våldta dig brutalt i skärselden.
Okej jag är inte kristen men det vore en god tanke.

Det är inte lätt att vara social nu inte. Varken på jobbet eller hemma. Usch, men det är inte synd om mig. Det är självförvållat.

Nej nu måste jag röra på mig. Jag kan inte sitta still. Ut och spring nu..kom igen. heja heja heja
2011-01-23
 18:20:02

Vilket jävla humör

 
Varför började man snusa för? Jävla dumheter. Bilden ovan är då inte mina tänder.
Ser något fräschare ut.
Däremot  har snuset frätit sönder tandköttet på mig. Har en sån där sexig grop som svider som bara den! Fan så blir man tjurig som en PMS tant när nikotinbegäret tar över. Inte bra. Jag kan tyvärr inte skylla på någon annan än mig själv. Jag var ung, dum och föll för grupptrycket. Både min kusin, brorsan och hans vänner fick mig in på det spåret. Då tänkte jag, varför inte testa?
Jag fick sån nikotinkick så att jag ramlade av cykeln på väg hem från macken i Taxinge. Det tyckte jag var både läskigt och härligt. Så jag ville testa igen, den här gången portion. Att börja med baksnus är ingen bra idé.
Att börja överhuvudtaget är jävligt dumt. Det inser man nu, 12 år senare. 
Nog att man blir irriterad av nikotinbegäret, det gör saken inte bättre att man har en grop nu som gör så förbannat ont. Fan vad jag har varit grinig idag. Inte kul för någon av oss. Det gör även ont när jag försöker tugga just på de 2 tänder som sitter nedanför såret. Faan.
Man fick sig en chock när jag såg såret. Första tanken var, HELEVETE, jag har fått Cancer! Som tur är verkar inte såret vara mer än en frätskada. Om det nu är till någon tröst.
Imorse höll jag ut ett bra tag utan att ta någon snus alls. I flera timmar faktiskt.
Sen kom läxläsningen med Liam. Då sket det sig. Han vägrade lyssna, han skrek, han grät, han kallade oss för dumma saker och då, ja, då röt man ju till ett par gånger. Mer än nödvändigt känner jag nu.
Men hur ska man förklara för en 7åring vad nikotinberoende är? Varför man är mer arg än nödvändigt?
Det är rätt klurigt.

På tal om barn, Jocke och hans tjej kom över i lördags. Blev lite fika och babygos. Linn är helt såld på barn, jocke däremot, han kan nog vänta ett tag verkar det som hehe.
Det tar den tid det tar.
Nu har jag blivit sugen på att fixa ett radhus/parhus eller fristående villa. Någon som har ett till salu eller uthyrning?
Jobbigt bara att inte är miljonär.

Idag ska vi testa nå nytt, fetaost biffar med potatis och sås. Det kan nog vara något.

Nu ska vi ut med Ebba.

Dags för ännu en härlig förjävlig beroendeframkallande underbar snus..
2011-01-19
 16:02:54

ouch!

Helvetes #"!!¤ i en ¤&"#! som #:!" på en #;¤=! som glider upp i ditt #"!"% med din mamma %¤!"# din syrras "#"!¤#!!´..... penis!
Det gör så förbannat ont i ryggen! Min smärta har kommit tillbaka igen. Jag var sjukskriven ett tag för nåt år sen för just det här och nu är det här igen. Varför? Jag har ett tungt (och mycket underskattat) arbete men ändå, fasen. Det är inget kul längre, jag kan varken hålla i Celine eller sköta mitt jobb helt till 100%!
Dags att besöka läkaren ännu en gång. Mina värktabletter hjälper inte ett dugg. Mitt humör börjar veva och inte nog med det så har Liam varit, ja, jag säger det, förjäklig de senaste dagarna. Han vägrar sköta skolan, han vägrar lyssna på mig, han vägrar göra allt man säger. Dessutom käftar han emot och skriker "och" hela tiden.
När man har ont och är trött, när man redan är lite grinig då har man inte lika bra tålamod.
Men jag vet, vi är inte ensamma om trotsiga barn. Så jag tycker inte direkt synd om oss , det är helt enkelt som det ska vara men jag kan öppet och ärligt säga att "Lilla tonåren" is a assfucking bitch.
Det roliga är att på två röda så är han samma gamla goa Liam igen. Jag har däremot att vända humöret så snabbt men man är ju illa tvungen. Jag har dessvärre alltid varit ganska långsint i mitt liv. Nåja, jag lär mig också =)

Jag har troligtvis ärvt detta humör av min far. Han har haft liknande, om inte snäppet värre.

Oj, nu sket Celine som en kamel. Sandra var så snäll och bjuder på den här härliga blöjan, hoppas det inte är fyllt upp till naveln igen, det var inte så kul. Tog 10 våtservetter innan allt försvann. Härliga härliga småbarn =)
2011-01-17
 15:14:26

Denna förskräckliga stad


Här har vi en liten lista på hur de anmälda misshandelsfallen utomhus sett ut de senaste 14 åren. Förstå hur mycket de har ökat genom åren. 2009 var klart det värsta på länge. 747 just anmälda fall då. det är en ökning med 403 fall från 97 dvs en ökning på mer 100% !! Hur kommer detta sig? Ser världen så annorlunda ut nu än för 13 år sedan? Har det fötts en dålig mentalitet med folket bara sådär? våld föder våld kanske stämmer? Hur kommer det det har blivit såhär? Har en generation misslyckats totalt med att uppfostra sina barn? Kan det kanske vara så att fler vågar anmäla? Kanske, men inte så många.
Det här är sjuka siffror. Du kanske inte tycker det låter med så mycket med 747 anmälda misshandelsfall.
Tänk då efter en liten stund, om 747 st är anmälda hur stort är då mörkertalet? Jag skulle gissa att det ligger på säkert 30% mer. Hänger ni med? Sedan är det här misshandel utomhus, hur många är det inomhus? Hur många har degraderas till vanligt våld pga tex brist på bevis? Hur stort är mörkertalet här? Tänk er hur många det är sammanlagt. Bisarrt. Absurbt. Omoraliskt. Opassande. Eländigt. Förkastligt. Förjävligt rent ut sagt.

På tal om nåt helt annat.
Titta här, detta är också rätt sjukt vilken skillnad det är på lön.
Gunnar N skrev över till AC Milan för 62 år sen. Han fick 75 000 i övergångssumma och 1500kr/m.
Idag tjänar Zlatan 6-7 miljoner/månaden i samma klubb. Är det inte bättre att lägga pengarna på nåt bättre? Så mycket är ingen värd i månaden, eller om året. Tänk om lönerna jämnfördelas någotlunda så skulle samhället se bättre ut.

Bör inte exempelvis doktorer, sjuksköterskor, undersköterskor, vårdbiträde, personliga assistenter m.f. - de som hjälper de svaga, få mer pengar än någon nisse som springer efter en jävla läderboll?
Zlatan t.ex , han har troligtvis fått kämpa för att ha kommit dit han är idag, det tänker inte sticka under stolen med men upp till 7 miljon i månadslön är väl lite överdrivet? Va fan han skulle klara sig på 50 000/månaden. Bara det är mycket. Jag tjänar inte 50 000/mån, inte 40 och inte 30 heller för den delen men jag klarar av att försörja oss 4. Så kom inte och säg att han inte skulle överleva på den lönen.
Nej sänk lönerna för mångmiljonärerna, höj för oss medelsvenskar och lägg restrerande på sjukvård, omsorg, polis, skolor och trafiken så skulle Sverige bli fan så mycket bättre.
Kommer det att ske? Nej, inte en chans men det vore en bra idé.

Nu ska jag försöka bleka mina vita tröjor som har fått mindre fräscha fläckar under armarna från deoderanten.
Mysigt va?
2011-01-14
 14:58:35

8 veckor = 2 månader?

http://www.svenskavargar.nu/viewNavMenu.do?menuID=7&registered=yes
Skriv på för vargarna. Jag älskar vargarna, kan förstå varför vissa är missnöjda men det bör finnas bätte sätt än att skjuta de stackarna. Gå på bäverjakt istället, eller se vem som kan stampa på flest myror på en kvart? Varför inte ta fram elracket och knastra ihjäl getingarna? Det är bättre än döda vackra och fina djur som vargarna som redan är utrotningshotade.

Jag hittade en hemsida som heter barnvisor.net. Så nu sitter vi och diggar åt byssan lull. Det fungerade verkligen, Celine slocknade på en gång. Mysigt. Nu ska jag titta om det finns någon mat hemma. Nåt finns säkert men finns det något gott? Tveksamt. Bara korv och äckliga fiskpinnar som smakar ..ja, fiskaktigt.

Nu på tisdag är det dags för invägning av Celine. Ska bli kul ännu en gång och se hur mycket hon har växt.
Storlek 62 börjar redan bli för litet och hon är bara 2 månader idag. Även om det är om fyra dagar. Alltså, försök att hänga med nu.
Celine är född den FREDAG den 19:e.
Räknar man fredag till fredag, vecka efter vecka enligt kalendern så är hon exakt 8 veckor idag men är det den 19e idag? Nää. Den 19e är på onsdag nästa vecka. Så hon blir alltså 8 veckor idag men 2 månader på onsdag.
Spännande.

2011-01-13
 22:08:57

Phoenix Jones - Amerikas riktiga superhjälte


Här har vi en äkta superhjälte , Phoenix Jones. En 22 åring som klär ut sig i mask och läderkläder och försöker göra staden lite bättre. Okej, det anses som en aning larvigt men tanken är god. Det tycker jag om. Polisen har kommenterat att de ogillar den här situationen. Jag kan förstå dem med. Men när någon ser hur världen ser ut och äntligen gör något åt det så får han ris för det. Jag skulle uppskatta om någon i södertälje gjorde något liknande. Att gå ut varje natt och stoppa bråk, våldtäkter m.m. All cred till denna (något udda) man.

Häromdagen försökte jag även klippa Liams hår. Haha fy fan vad svårt det var. Det tog ett bra tag för han vägrade sitta still i mer än 20 sekunder i rad. Dessutom har jag aldrig klippt någon förut. Han såg ut som nån av killarna i Beatles ett tag, och nackhåret blev sisådär men vad fasen, han har kortare hår nu.

Idag fnittrade Celine för första gången, självklart missade jag det för jag var på jobbet som vanligt.
Det går så fort, hon utvecklas för varje dag. Man får mer och mer uppmärksamhet av henne.
Så söt hon är. Nu kliade det i hennes näsa och hon kan ju inte klia själv. Hon rynkar halva ansiktet och näsan och låter lite härligt. Det är för underbart.

Ska nog se klart filmen och sen ut med Ebba, ledig imorgon men jag kommer att arbeta hela helgen.

Glöm inte bort att du nu kanske har fått ett nytt stjärntecken. Ta er en titt om ni känner för det.
http://www.aftonbladet.se/wendela/article8406104.ab

2011-01-09
 14:57:26

Nu och Då, vad hände sen?

Jag är inte direkt kändiskåt av mig. Jag läser varken Klick, Sofies mode eller hänt extra. Tycker det är skit med dagens så kallade kändisar. Samma skit hela tiden, fylla, bråk, skilsmässor och droger. Däremot kan det vara intressant och veta vad våra gamla klassiska skådespelare har tagit vägen? De som man såg på när man var liten. Se hur det har utvecklats efter deras (oftast) korta tid i rampljuset.
Här har vi några exempel.

Pappa i serien Alf. Max Wright 66 år och är gift. 2005 fick han cancer men överlevde mot alla odds.
År 2000 och 2003 blev han dömd för rattfylleri. 2001 rökte han hasch och hade intimt umgänge med en hemlös man.  Grattis får man väl säga?


Känd från Alf. Spelade Brian Tanner son till pappan på bilden ovan. Han är nu gift och bor i Arizona. Utbildade sig på Academy of art college. Gick väl bättre för honom antar jag.


Martin Andersson mer känd som vår allas favorit Bert Ljung! Tjejtjusaren, smygrunkaren, smårockaren.
Numera har han lagt ner karriären som skådespelaren. Arbetar som matematiker. Han har disputerade i ämnet vid matematiska institutet i rio de janerio. Inte så pjåkigt. Men jag trodde fan han skulle se bättre ut?



Rebecka Liljeberg känd från Fucking Åmål. Vad gör hon nu? Hon är väl en av de få som verkligen satsar på en karriär. Hon plugger numera till Läkare på Karolinska Institutet i Sthlm. Hon har även 2 barn och en sambo.


Mark-paul från gamla klassiska Pang i plugget. Nu är han hela 36 år och pappa. Just nu jobbar han med en ny tv serie.


Vår gamla kåta Bud Bundy från Våra Värsta år. Den här serien går ju fortfarande på Tv vilket jag brukar kolla på när jag har tid. Det är ju så bra! Nu har lilla grabben växt upp, 36 år och har 2 barn.  Rattfyllerier och droger har förekommit här med. Han har varit med i budgetfilmer och är med i reklam för en hamburgerkedja. Duktigt.

Grannen, Marcy 51 år. Hon var grannen till familjen Bundy. Hon är numera manusförfattare & regissör. Hon ligger bakom de flesta avsnitten av Dharma och Greg. Lever numera i ett öppet lesbiskt förhållande.



Vi får inte glömma kungen i programet, Al Bundy. Vår sexistiska karlakarl. Har sett honom på tv i flera bra serier och han har även gjort en massa skit. En sak jag personligen inte visste är han har gått 15 år i Brasiliansk Jiu-jitsu. Han har skaffat svart bälte.



Jodin Sweetin. Känd som Stephanie i Huset fullt. Hon blev en kalaspingla vilket jag inte hade gissat. Även denna tjej har haft drogproblem som många många andra. Numera är hon 28 år, ren från drogerna och har barn.


Jesper Salén.  Känd från kådisbellan och Vita lögner. Vilket ni flesta bör veta vad det är. Numera är han fritidsledare på Lidingö.
Han är även DJ. Kallar sig för Dj Japstar. Cooling.

Och nu till den sista, men största idioten som har haft sin 15 min i rapmljuset. En grabb jag aldrig har tyckt om. Kändiskåt, vidrig och IQ befriad. Jag vet personlig information om denna kille som inte bör komma ut på nätet, inte av mig iaf. Det är så äckligt så det finns inte. Det får jag hålla för mig själv.
Denna grabb, robinson robban. Riktigt namn Robert Anderson. Han har ju gått från känd idiot till en glassförsäljande idiot i Sthlm.
Han har även lyckats med en stora bragden att komma på 12e plats i en korvätartävling i New York.
Grattis.

2011-01-08
 19:43:01

Rösta på Celine!

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=38852&_ad_is_verified=y Rösta på Celine är ni goa.Det vore härligt om hon kom med på framsidan av Vi föräldrar. Skulle betyda jäkligt mycket om ni kunde ta er 1 min att gå in på sidan och rösta på Celine och sedan dela med er av länken på eran facebook.

Jag har funderat på att börja plugga lite vid sidan om jobbet. Frågan är bara, är det rätt tillfälle? Kommer jag orka att plugga klart? Vilken skola ska jag välja? Exakt vilka kurser ska jag plugga?
Jag tittade lite på ekonomutbildning i Växsjö. Halvtid på distans skulle ta 6 år. Ouch! Finns det ingen lättare väg?
Eller iaf snabbare?  Jag skulle vilja bli chef en dag, exakt över vad vet jag. Troligtvis i detaljhandeln eller liknande men då krävs det ekonomutbildning. Frågan är, ska jag köra? Det är redan tufft att hänga med som det är nu med jobb och barn + hund. Ska jag orka plugga då också? Tåls att tänkas på.

Nu ska jag nog knäcka mig en pilsner och fortsätta se på filmen med Liam.

Glöm inte bort att rösta nu ;)
2011-01-08
 01:05:18

Nu har jag varit riktigt usel på att blogga

Det var 4 dagar sen sist, det är oförskämt av mig. Fy på Dammen!
Nu sitter jag iaf här framför laptopen och funderar mest vad jag ska skriva om, det har väl hänt en del men egentligen inget speciellt sådär.
Måste egentligen sätta mig ner varje dag och skriva ner mina tankar. Glömmer ju bort 9 av 10 saker när det går så här lång tid.
Celine har iaf ökat stadigt i vikt, ska bli kul att se vad hon väger nästa gång.
Har hört av Sandra att det är vanligt men hon sätter ofta i halsen och chippar ofta efter luft. Det är riktigt skrämmande, mitt hjärta stannar upp varje gång. Snart får jag väl hjärtstillestånd på riktigt med tanke på att det sker flera gånger om dagen. Hujedamej!
Även hennes mage verkar vara sisådär,det känns som att det börjar bli mer och mer skrik över just det, tårarna kan spruta iväg när hon inte kan klämma ordentligt.
Personligen har det varit tvärtom, usch, varit lös i flera dagar. Mindre mysigt för dig att veta kanske men jag måste få klaga lite, det är trots allt lite synd om mig.
Även panikångesten har eskalerat igen utan synbar anledning. Förstår inte varför men det är väl något man får leva med, har inte ork att kämpa så mycket mer. Man blir instängd och får det jobbigt men så länge jag kan förse min familj med det nödvändigaste känner jag mig nöjd för tillfället. Fast det är klart, visst vill man hitta på fler saker med dem...
Idag överraskade jag Sandra med en rosbukett och kort som stod "Bara för att jag älskar dig..."  Ja, det var just därför jag köpte det. Hon är en jävel på att döda blommor men förhoppningsvis uppskattade hon det.
Jag anser att man ska köpa saker och överraska när personen i fråga är helt oförberedd. Att ge blommor på alla hjärtans dag, hur jävla uppenbart är inte det på en skala? Överraskningen blir större när det är oväntat. Dessutom är det faktiskt mer oväntat att INTE köpa på alla hjärtans dag, talk about a surprise !
Fast man känner sig så illa tvungen att göra något, det har nästan blivit ett krav på just den dagen. Tycker det är synd, älskar man någon ska man visa det oftare än en gång om året. Kommersiellt skit.

Nu arbetar jag rätt hyfsat mycket. Är förvisso långledig nu, arbetar inte förrän på tisdag igen men ändå. Vore så jävla skönt att vara hemma ett tag. Ett par månader kanske? Det ska jag vara nu i vår/sommar. Ska vara pappa ledig. Det kommer bli skönt för Sandra att ta sig ut från denna lya medan jag behöver/vill vara hemma mer med barnen.

Häromdagen så var jag och Liam påväg ut med Ebba på hennes sista promenad för dagen. Då mötte vi vår granne med sin Engelsk bulldog/amstaff mix Bella. Denna hund är en stor muskel, vår hund är en liten hårboll.
Lilltjejen som var ute med Bella halkade tydligen och pang bom så stod Bella precis framför mig och Ebba. När Ebba ställde sig upp på 2 ben,visade tänderna och började morra skyfflade jag undan Liam snabbt samtidigt som jag drog åt mig Ebba. Då satte Bella fart. Varv efter varv snurrade de runt mig, Ebba tjöt, gnällde och morrade samtidigt som Bella gnagde på henne. Grannen ropade men bella sket totalt i henne. Efter vad som kändes flera minuter så fick jag tag på Bella i skinnet mellan rygg och rumpa och lyfte upp henne. Då kom grannen och kopplade Bella. Mitt i tumultet körde jag in handen i käften på Bella och spräckte en nagel. Aj. Det gör fasiken ont.  Hur som helst, ska det verkligen vara så? 
Tycker det är skit att föräldrarna inte kan ta ansvar över sin hund. Att skicka ut sina barn som är mellan 6 och 15 år med en stor och stark hund som inte lyssnar. Jag blev riktigt jävla förbannad, skrek och svor. Hon försvann snabbt upp. 
Saken är den att det spelar ingen roll om Bella lekte eller inte, en smäll, ett bett så är Ebba nere för gott eller vilken annan hund som helst. Skulle det ske så får barnen mén för livet. Kan bara inte förstå hur de tänker. 
Vi skickar inte ens ut våra barn själv med Ebba och hennes maxvikt har legat på 6.5 kg.
Nåja, alla kan inte vara intelligenta..

Nej nu är det verkligen dags att slagga. Spelar in Fringe nu så vi kan se det imorgon, dumt att lägga ett sånt bra program så sent även om det är Fredag.

God natt! 
2011-01-03
 15:22:22

Idag är det måndag

Och jag har varit ledig. Så jäkla skönt. Har börjat storstäda lite. Kört igenom köket och ska passa på att dammsuga när Celine har vaknat. Just nu ligger hon med mamma och myser i soffan. Ser härligt ut.
Jag skurade rent under över på och i micron, det behövdes kan jag ju säga. Det är något man inte gör allt för ofta. Fy fasen, men nu är det klart iaf. Ska man kanske köra en tvätt ? Är nog dags för det med , inte för att vi har brist på kläder utan tvätthögen är enorm! Gabanga!

Imorgon är det jobb som gäller, som vanligt. Tycker de bör öka lönerna och sänka tiderna. Då skulle mänskligheten må så mycket bättre på mentalt plan. Fler får jobb och man kan vara hemma mer med familjerna.
Sen vet ju tom jag att det inte skulle fungera för att statsskulden skulle öka rejält men ändå, man får väl drömma? Politikerna kan väl sänka sina jävla miljonlöner till att börja med så kanske vi kommer någon vart..

Träffade en nygammal granne när jag var ute med Ebba.Har sett henne någon gång sådär men aldrig pratat. Vi började prata lite tack vare hennes söta dotter Elvira dök på Ebba och skulle klappa. Så vi kom in på just ämnet hundar, föreslog sidan Cyprusdogs som vi köpte Ebba igenom. Hon verkar vilja adoptera också. Låter som en bra grej. Så är det billigt också.
Någon annan som känner för att adoptera en mindre hund så kika in på Cyprusdogs.com.
Fast nu läste jag precis att de har tagit en paus i sitt arbete. Varför då? Det var ju en bra grej! Okej, de tog inte betalt för sitt arbete och de börjar komma in på ålders höst men ändå, fortsätt kämpa !
Ta lite mer betalt så ni kan hålla er uppe. Det tror jag de flesta går med på. Annars går det inte runt.

Ska väl kanske ta och dammsuga nu, de verkar ha vaknat upp. Fast nu börjar alla bli hungrig också.
Hmm, vad ska man göra idag?
2011-01-02
 23:15:58

Nyårshelgen

Nu är det år 2011. Det blev som jag trodde. Idioterna hade noll koll på var de sköt sina raketer. Fy fan, de satt ner skiten i snön och tände på utan att sikta. En träffade väggen mellan vår balkong och fönster.
Hur kan man vara så där dålig? Vi hade väl tur med tanke på hur många bränder det uppstod.
31:a Dec 23.58 såg jag två brandbilar i full fart längs brolunda vägen. Det brann nog rätt bra.
Förutom några bränder så var det de sedvanliga fyllebråken och misshandel som pågick. Som vanligt med andra ord.

På nyårsafton åt jag , Sandra och Liam en mäktig och god lasagne, drack julmust och alkoholfritt mousserat jordgubbsvin, saft med andra ord. Det gick väl ner.
 
Jag och Liam gick sedan ut och skulle kika på raketerna men han var lite småskraj och jag förstår honom helt med tanke på vad jag skrev ovan om våra kära grannar på gården.
Celine låg och sov igenom hela rubbet och Ebba låg under soffan och pissade ner sig själv.
Hon är helt förstörd nu, vågar inte längre gå ut. Så jäkla synd om henne. Idag var hon på lite bättre humör när jag slet ut henne men BLAM så var det någon dåre som smällde en redig raket igen.
Kan ni inte ge upp? Nyår är över, vi vet att det är 2011 nu. Ge fan i att skjuta raketer nu.
Förstår inte..det förstör det roliga. Om alla smäller samtidigt med allt de har så blir det genast mycket bättre.
Sen slipper vi skiten..
I snitt skadas 300 personer varje nyår och 1 dör varannan nyår. Är det så jävla konstigt egentligen? Hälften av folket har ju noll koll.

Jag nämde förut att det saknas lagar ang raketer, jag hade fel. Man får skjuta raketer vid 00.00 och ett par minuter senare och smällare är redan förbjudna. Sedan är det förbjudet av minderåriga att både köpa och tända på raketer.

Nåja, nu är det så gott som över.

Lördagen bestod av jobb jobb jobb.
Söndag likadant. Mer eller mindre, var tvungen att gå hem tidigare för jag mådde skit. Fick sån jävla rännskita och kräktes. Det känns en aning bättre nu faktiskt. Nästa arbetsdag är på tisdag så jag kan vila ut och ta det lugnt imorgon.

Dags för sängen, alla andra har redan gått och lagt sig