2011-04-10
 11:23:40

Ohlala

jag vet. Jag är en värdelös bloggare. Vet inte riktigt om det är någon mening med att skriva 2-3 inlägg i veckan. Är det verkligen någon som följer mig? Vilka är ni? Hur många är ni? Skriv gärna en kommentar, ert namn eller något så jag vet. Annars är det ju rätt tragiskt om jag bara skriver för mig själv =)

Imorse så satt jag och matade Celine med majskrokar. Det är nog det bästa hon vet, så fort hon tappar dem eller ätit upp de så börjar hon skrika som en galen gris. Hon är en matglad liten flicka. Så man får bara ta och mata och mata och mata tills hon blir lugn.  Nej då, jag sätter faktiskt stopp långt innan men ändå.
Man har ju börjat lärt känna fler och fler nyblivna föräldrar och alla har sin åsikt om hur saker och ting ska vara med barn, inte sant? Det roliga är att ALLA har rätt enligt sig själva förståss. Det är som att argumentera med en vägg, man kommer inte så långt.  Dessutom anser ju jag att jag också har rätt, såklart! Jag känner mig 100% säker på vad jag säger och tycker att flera andra gör fel. Så jag tänker nog inte lägga mig i fler diskusioner om hur ett barns uppväxt ska vara. Live and let live liksom.
En enda sak som är ett måste är ju att vissa bör läsa på lite mer om vad ett barn klarar av innan de sliter och slänger med honom/henne. Precis som att vissa måte läsa instruktionerna när de fått en ny telefon. Bättre lära sig innan än efter. Dålig jämförelse men va fan..jag känner mig hjärndöd.

Öronvärken och dövheten i högra örat verkar ha gått tillbaka till de normala. Fast lite ont gör det allt.
Inatt höll jag på att rensa bihålorna med koksalt. Fan va vidrigt jobbigt det var. Efter lite om och men så gick det , tror jag rensade ut det mesta, har inte så ont längre. Rensa lite till idag så är nog allt borta ett tag framöver.
Men det var ju inte så lätt, man slabbade överallt.
Kokade upp vatten & salt, lät det svalna. Hällde upp i en glas vischyflaska och hällde i näsan samtidigt som jag böjde på huvudet. Det tog ett tag innan man fick in rätt lutning på huvet.

Nåja, dags för mer kaffe och försöka ta de lite lugnt idag. Ska ändå arbeta mer eller mindre 2 veckor i streck from måndag.
2011-04-06
 20:32:15

Undra om man ska ge upp

TRÖÖÖÖÖÖÖTT
Energin är lika med noll idag. Eller inte bara idag utan de senaste veckorna tycker jag. Man är sjuk och sjuk och sjuk. Har nu öroninflammation och varit så gott som helt döv på ena örat. Nu gör det ont med jämna mellanrum men jag verkar iaf kunna höra mer eller mindre normalt nu. Riktigt illa det. Däremot så har jag yrsel och djävulskap nu. Får ont i ögonen igen av att , ja, att titta!  Nu vill jag fan bli frisk..orkar inte mer!
En dag till på jobbet nu trots detta och sen är jag ledig i 3 dar. Då måste jag bli helt frisk för sen ska jag arbeta i 1.5 v i streck. 

Celine växer iaf på och hon verkar bli b ättre för varje dag. RS viruset verkar ha lugnat ner sig.  Hon är lite hes numera men det verkar inte stoppa henne, hon verkligen sprudlar av energi, det gör pappa glad:)

Liam har nog utövat terrorism i smyg. Han är rätt på G numera, trotsar och jäklar. Han och hans polare är riktigt illa ibland. Hoppas det bara är en fas. annars får vi ta och flytta från denna tokstad om tom 7 åringar börjar betee sig så.. Men liam är snäll innerst inne, han är bara osäker på vem han egentligen är och dessvärre har han mindre bra självförtroende. Det ska byggas upp! 
Hmm vi kanske får tillskott i familjen, kanske kanske kanske. Nu pratar jag inte om barn, HEEELL NO!  Det räcker och jag är nöjd som det är. Pratar om en liten Chihuahua...inte riktigt min slags hund men den passar i vår livssituation. Och jag måste erkänna att de är toksöta .. Nåja vi får se. Inget bestämt eller betalt just nu.

En upplysning till er däre ute om ni har missat det.
Vi ska få nya ansikten på våra sedlar from 2014.

20 kr: författarinnan Astrid Lindgren och naturmotiv från Småland.

50 kr: sångaren Evert Taube och naturmotiv från Bohuslän

100 kr: skådespelerskan Greta Garbo och naturmotiv från Stockholm.

200 kr: regissören Ingmar Bergman och naturmotiv från Gotland.

500 kr: sångerskan Birgit Nilsson och naturmotiv från Skåne.

1 000 kr: diplomaten Dag Hammarskjöld och naturmotiv från Lappland.
(Källa aftonbladet.se)

Det kan ju vara intressant. Kul med förändring. Nackdelen är att sedlarna och de nya mynten som kommer ska vara helt annorlunda. Stackars gamla pensionärer , vissa har knappt vant sig vid nya 50lappen. Det ordnar sig säkert..

Nåja. Nu ska jag knapra alvedon igen..