2011-02-24
 17:21:41

Hur många har du haft sex med?

Så få läsare jag har...Fast det är ju inte så konstigt kanske, man är ju inte stor bloggare som Kissie , fucki eller va fan de små mupparna heter. De är totalt ointressanta i mina ögon faktiskt. Ser inte varför någon på denna jord vill följa deras liv ? Blåsta brudar som ser helt förstörda ut. Euuuw.. Har ju sett bättre kvinnor i ungerns gatuhörn.

Jag är så bortkommen just nu, det är rätt pinsamt hur trött man kan vara ibland.
Och att jag aldrig blir helt frisk?  Fattar inte, men imorgon ska jag köra ett par timmar, sen blir det hela helgen.
Tungt men va fan, måste man så. I värsta fall så får Frida köra lite hårdare bara.

Har försökt uppdatera mig lite genom att läsa tidningar på nätet, känns som jag missat massa nyheter den senaste veckan. Har ingen aning om vad som har hänt.
Läste nyligen att en kvinna såg sin 3 åriga son sitta bakom sin soffa och klappade en 1.5 meter alligator på huvudet. Alltså, jag hade blivit ganska skärrad som det var mitt barn. Det är väl inget som ser varje dag kanske.

I Thailand bräckte de nyss en bebisfabrik. Surrogatmammor föder olagligt barn som senare säljs vidare för 32 000 dollar styck. Hur har man lyckats hålla det här hemligt? Det var liksom 14 kvinnor som fritogs som nu får vård på sjukhus. 7 av de var gravida vid tillslaget. 

61-åriga Kristine Casey har just fått barn. Men inte sitt eget. I stället har hon agerat surrogatmamma åt sin dotter och därmed fött sitt eget barnbarn.

En tio år gammal rumänsk flicka har blivit mor till en bebis. Fördes in till akut kejsarsnitt och allt blev bra. Barnen vägde 2,9 kg och är fullt frisk.

54-åriga Mare Simone har legat med över 1500 män. Hennes arbete går nämligen ut på att rädda äktenskap och förhållanden – genom att lära männen hur man älskar. Dessutom får hon betalt för det.  USCH! Nej tack. Oavsett hur dålig någon tycker att jag är så skulle jag aldrig betala något luder för det. Det här är prostitution.

Den genomsnittliga britten har indirekt legat med över 2,8 miljoner människor. Mumsfilibaba. Nu tycker jag att du också ska kolla det,  Kika här;)
http://calculators.lloydspharmacy.com/sexdegrees/

Det känns rätt äckligt när man ser resultatet.



i´m living on the edge liksom..running with loose laces

2011-02-22
 17:33:51

Kasta barn i eld

Trots min feberyra har jag försökt hålla huvudet i trim.
Har försökt skapa en ny design på min blogg men jag fick fan inte till det. Tills vidare så har jag tagit en gratis design av en jätteduktig tjej som ni ser längst ner på min sida.
Jag vet, lite fuskigt att låna andras men vem orkar bry sig nu. Jag är trött!
Försöker bli helt 100 nu igen men det går långsamt. Mår fortfarande sisådär.
Oavsett hur jag mår tänker jag arbeta imorgon ett par timmar, känns väl sisådär men jag valde det själv.
Måste komma igång nu. Jävla influensa..

Vanliga saker som står på kläder är oftast
"tvättas med liknande färger"
"tork tumlas ej"
osv osv..
På detta babyplagg står det
"keep away from fire"..
Ursäkta men är inte det ganska underförstått?  Eller är det bara jag som är klyftig nog att inse att man inte bör kasta kläder i elden varken med eller utan baby. De kan faktiskt bli förstörda..

Dags att raka bort min 6 dagars skägg och försöka fräscha upp sig inför arbetsdagen imorgon bitti.
2011-02-20
 19:44:30

Zzz Zzz ZZZZZZZ!!


Okej, jag snarkar, vet inte hur var eller varför men av någon jäkla anledning har jag börjat snarka som en björn de senaste veckorna. Bara sådär liksom. Lagom jobbigt så jag fick denna av Sandra, fungerar jättebra, säger de...NOT! va fan de ploppar ju ut på nätterna och så fortsätter jag snarka. Skitsaker.
Jag fick såna hårda sparka av Sandra inatt så ena min skinka var smurfblå (nja, en viss överdrift) . Vaknade upp av ren och skär smärta i skinkan, väldigt trevligt.  Men jag klandrar henne inte,tvärtom - jag förstår henne helt och hållet faktiskt. Jag hade blivit galen.
Så ännu en gång fick jag slagga på soffan inatt efter mycket stonk och stön och sparkar.
Först och främst, att inte få sova när man har feber och mår för taskigt är en sak, sen att man ska vakna upp av sparkar och dessutom försöka slagga på en minimal soffa gör inte saken bättre.

Är man på topp? Nej, inte ens nästan.  Får nog gå till läkaren om det inte blir bättre snart.
Sandra har varit sjuk nu i exakt en vecka och och jag i 5 dagar.
Har även ont i ögonen, svårt att förklara hur det känns - har aldrig haft så förut.
Kan inte riktigt se ordentligt, måste kisa och fula mig. Sen är det abra för besvärligt så jag måste blunda och i princip lägga mig i ett mörkt rum.
Just nu för stunden har jag också ont i ögonen, dags att sluta stirra på datorn tror jag..
Bör kanske kolla upp det på samma gång som jag går till läkaren?
2011-02-18
 16:13:23

Klickat hem

http://www.bonprix.se/se/Black-White-3-7678-shop.htm?id=1932165802951964016-0-4d5e899f

Här finns det en hel del fina kläder som både jag och sandra har klickat hem, förhoppningsvis kommer de till nästa vecka. Utbudet verkar variera varje gång jag kikar in på sidan men jag fick de jag ville ha så jag är nöjd.

Idag mår jag fortfarade skit, huvudet spinner runt. Jag orkar verkligen inte med det här längre. Jag sitter bara och halvsover sen flyger man upp på Sandras begäran. Det är inte speciellt kul när både jag och sandra är sjuka samtidigt, det är ett helvete att få saker och ting att fungera här.  Inte så lätt alla gånger, nu har jag iaf tagit mig kraft till att få igång en diskmaskin, tack gode fan för diskmaskiner. Är nog den bästa uppfinningen enligt mig i nuläget. Fast den är för liten, en bänkdisk är inget att ha för en familj. Har surfat runt de senaste dagarna och hittat en schysst AAA klassad smaldisk för knappt 3000. Snygg design, hyfsad high-tech och disken ska bli ren. Det är väl ändå viktigast.

Herrejävlar, har tagit mig 20 min att skriva så här långt. Det går inte snabbt. Har ont i ögonen, kan inte riktigt fokusera så jag förstår inte själv varför jag lägger ner energi på att blogga. Är väl att tristessen har tagit över. Bara sover och sover..Något måste man ju göra.

Nyss sjöng de på TVen, sa till Liam att det blir för mycket oljud när även han sjunger med. Då förstod han vad jag menade, kändes skönt. Så han stängde av ljudet och sjöng helt själv...Härlig unge =)

Nu måste jag vila mig igen, orkar inte mer..jag vill bli frisk!
2011-02-16
 17:00:03

I´m a sick little monkey



Ujuj, när en kille är riktigt sjuk då går fan hela världen under. USCH!  Jag orkar inte, kan inte tänka, kan inte kan inte, vill inte, ska inte! Men jag måste, nu är det inte så mycket att göra förutom att bita ihop och göra så gott man kan. Har dock sjukanmält mig från jobbet imorgon. Klarar knappt att gå till toaletten utan att hela skallen snurrar.
Not so funny.  Frida är snäll och ska ta mina tider och det känns ju rätt bra. Nackdelen är att jag inte har råd att vara hemma från jobbet but what to do? Är man sjuk så är man sjuk oavsett hur pissigt det är.

Idag är Celine väldigt lugn och harmonisk, det känns bra när vi inte har så mycket kraft och ork.
Däremot är Liam på G..sockerhypande barn. Herregud, nu ska han visa hur mycket han kan hoppa.
Han är tokförkyld men han vägrar vila, vad ska man göra? Han vill ju inte lyssna på att han ska vara lugn.

Celine sitter och pratar med oss mer och mer, det är så roligt . Hon gör så härliga miner och ljud, man behöver ingen tv numera ! Men man bör akta sig när hon blir arg åh herrejävlar vad arg hon kan bli. Jag är glad att hon är liten för hon är så stark.  Snart blir vår lilla bjässe 3 månader.

Nu vill jag lägga mig och sova fast jag ska nog ta hand om Celine så Sandra kan ta ett bad.
Sen blir det äta och sova. 
2011-02-15
 21:36:13

Sjuklingar är vi allihopa....

Ja det är inte sant. Ena är mer sjuk än den andra. Liam har haft feber och är nu dyngförkyld, Sandra har också haft feber men har numera ont i halsen och så har jag blivit febrig , hängig samt att även min hals är svullen till max. Det här är inget kul, oundvikligt men jäkligt tråkigt.
Jag är ledig imorgon så då ska jag passa på att vila upp mig i den mån jag kan.

Celine har varit väldigt bråkig idag, hon har inte varit nöjd för fem öre!  Men vilken tur att jag har jobbat då ;)
Nej men jag tycker synd om stackars Sandra som måste ha hand om en sjukling, en bebis, en hund och sig själv när jag är borta. Kan inte vara lätt. Och så kommer jag hem och klagar att jag är trött och har ont.
Hmm, dags att tänka om.
Förresten så väger Celine nästan lika mycket som en 1 åring. Hur ska detta sluta? =D

Läser ni min blogg nu i realtid så måste ni se på Canal + First. En härlig skräckis just nu som vi ser på, Sandra kommer flinga iväg Celine nästa gång hon hoppas till, hon är så lättskrämd min kära tant =)

På Lördag är det dop, lilla Björn ska döpas, till björn skulle jag tro . Så sandra och gänget ska dit och jag får se hur det blir. Däremot på kvällen är det fest hos Tanya. Får bara hålla tummarna att jag är frisk till dess.
Just nu känner jag mig sisådär faktiskt...

Nåja, back to the skräckis !
2011-02-11
 14:18:22

Balooba

Du är vår 999:e besökare, du är slumpmässigt vald till en exklusiv möjlig vinnare...jasså? det har jag varit 15 gånger nu tror jag. Jag är inte duktig i mattematik men 999 + mina 15 sista besök kan inte bli 999 + andra besökare. Jag tror det är lögn.

Celine låter mer och mer för varje dag som går, hon gormar och skriker och skrattar, så jäkla mysigt. Snart är hon ute och kryper också. Härligt !

Jag blev väckt i morse av min kollega, det kändes mindre kul. Var tvungen att ta mig till jobbet för att hon inte kunde parkera bilen någonstans. Skulle egentligen varit ledig idag.
Jäkla snö! vad fasen, bussar är inställda, bilar fastnar, lastbilar krockar, tåg står stilla..NÄR SKA FOLK INSE ATT DET SNÖAR VARJE ÅR HÄR I SVERIGE!  Alltså jag blir tokig. Ska det vara så svårt att skotta ?  Alla visste att snön skulle komma igår men likförbannat så fungerar ingenting. Jävla U-land vi lever i.
Landet kan ju inte stänga bara för att det kommer snö.
Nåja, vi alla ältar om det här men inget görs ändå, varför bry sig egentligen.



Minns ni dessa förresten? Så otroligt underbart gott så det finns inte. Love it!
 MUMS!




Här vill jag bara visa lite bilder som jag tycker är rätt sköna..

Undra vem som är för ful för att inte få vara med? Vad pinsamt det måste kännas.

 


Hon är nog en "dum blondin"s ansikte utåt.




Och vissa har bara alldeles för mycket fritid...herrejäklar alltså.


Jahopp jahopp. Så vad händer mer idag?
Egentligen ingenting, försöker koncentrera mig på att sluta snusa.
Jag vet, det är ett jäkla tjat från min sida men va fan det fungerar inte riktigt som jag vill.
Jag har fortfarande inte fuskat men åååh vad jag vill fuska! Vill fuska så mycket så det sprutar ut nikotin ur mina öron...ååååååååhhhh!  Men jag mår bra, jag är duktig, jag kan det här..o ja, jajaja..jaa..FAN


På tal om ehm, ingenting nu heller så är Farsan och Nillan nåonstans i Afrika och härjar, fasen vad skönt det måste vara. Det som är jobbigt är väl sprutorna innan och möjligtvis efter? Vem vill åka till en kontinent där tom myggorna är dödliga?
 Nej fy fan, tacka vet jag gamla goda Sverige där vi inte har nåt att frukta över huvudtaget.. Iaf om man jämför med andra länder.

Tack för nu!
2011-02-07
 11:26:36

Nytänkande

Snuset har mig i sitt grepp. Men jag har fortfarande inte tagit någon nikotin eller tobak. Fortfarande dessa meningslösa onico skit prillorna. Jag kan inte sova på kvällarna, rastlösheten tar över helt.
Finns de ingen antinikotin spruta? Kan de flyga till månen och hitta gener hit och dit så kan de väl fan ta bort ett begär tycker jag.  Dra in en skruv i pallet på mig bara, blockera den nerven eller nåt. Help me för fan..
Haha det låter som jag håller på att dö, kanske inte riktigt men fan vad jobbigt det är ibland.

Imorse såg det ut som Celine upptäckte sin fot. Såg skitroligt ut. Hon satt i min famn och började vicka på tårna och spärrade upp ögonen. Hon vickade lite till och började le och så satt hon där och stirrade ut foten.  Sedan upptäckte hon att det fanns en till liten fossing på andra sidan. Det var så sött :)) 
Jag förstår er som inte har barn, det är nog ingen intresserant läsning för er för det här är saker man måste uppleva. Hon är nog den sötaste bebisen jag har sett.

Så vad händer idag ? Nja, jag vet inte. har lämnat Liam i skolan som vanligt och han slutar inom kort.
Har hällt i mig 2 koppar kaffe men är minst lika trött ändå.  Ska ta och passa på att städa lite medan jag är ledig.

 Jobbar imorgon igen. Det är så jäkla tråkigt att man bara kan ta i till 50% pga ryggen. Det går liksom ut över alla andra också vilket jag tycker synd. Vi är sån liten butik så det en person gör resp inte gör påverkar resten av personalen. Därför vill iaf jag, ge mitt yttersta varje gång och när jag inte kan det så känner jag mig stressad.
Jag vill ju liksom att det ska gå bra för butiken. Ska börja lära mig lite mer de kommande månanderna, att tänka annorlunda, att se på butiken ur en mer ekonomiskt vinkel.
Jag har bara kört på känsla och gjort vad jag tycker verkar bra och det har fungerat superbra 19 av 20 gånger. Men det har inte alltid varit optimalt rent ekonomiskt. Har börjat inse det så nu är det dags för nästa steg.
Ska bli riktigt kul att få lära sig lite nytt.

Nej men en kopp kaffe till så får vi se om jag vaknar upp igen.

Celine har nu växt ur blöja nr 3. Hon ska nu köra nr 4 medan de flesta andra i hennes ålder fortfarande kör 2an..
2011-02-05
 10:16:32

Abo abo abooo

Här har man världens härligaste dröm och man vaknar bistert upp av att man måste kissa. Fan också, de började ju hända grymma grejer i drömmen.  Nåja, nu efter man har tryckt i sig ett par mackor och matat Liam så är det nog dags att ta ut lilla Ebba.  Tycker så jäkla synd om henne nu, hon har tandvärk. Måste verkligen till veterinären inom kort. Hon verkar nog inte kunna äta ordentligt.  Faan, det kunde inte ha kommit mer olägligt tycker jag.
Men vad ska man göra, man kan ju inte bara låta det vara.Ebba måste ju få den hjälp hon behöver, sen är det bara hålla tummarna att försäkringen tar de mesta annars är det ju helt kört.   Jäääla skit fan. 

Celine Celine Celine, vad ska man säga, hon slutar aldrig växa, 8,2 kg är toppvikten för tillfället. Imorgon är det säkert 8,6. Hon växer så det knakar och har börjar få fram ljud som påminner mycket om skratt.
Henne nuvarande favorit ord är "Abo". Det är väl inte det optimala men vadå, vi bor ändå i Södertälje. Lika bra att passa in, eller? 
Jag och Cillis kan ha en hel konversation i flera minuter som låter ungefär såhär;
Celine; Abo
Jag; Aboboo
Celine; Abooo
Jag: Aboboloboboo
Celine;abo
Jag; Abo abo abooo
Celine; Aboo aboo
Jag; Abouuu
Celine; boo aboo
Jag; bobobobob aboo abo abooooboo boo!
Här någonstans brukar man antingen bryta ihop och asgarva  eller så bryter Celine ut i gråt.
Oavsett så har man haft en väldigt givande diskussion. 

Har sett på mina fotoalbum på datorn att sen Celine kom till världen så har antal foton ökat med ungefär 1000% varje månad. Det är sjukt. Man är så stolt liksom och lägger ut massa kort samtidigt som ingen annan egentligen bryr sig. 



Så vad sker idag ? Det är lördag och ja, inget planerat. Imorgon ska nog Fredrik K kika förbi. Kan va intressant för han har man inte träffat på år och dar. Om det är nån som undrar så är han min kusin.
Nåja, dags för kaffe!
2011-02-03
 10:35:31

Polis Ambulans och Brandkår

Nikotinfri i flera dagar nu. Fan va skönt det är. Jag trodde verkligen inte att jag skulle klara det men nu känns det som om ingenting är omöjligt. Dessvärre måste det ju alltid ske hemska saker innan man vaknar upp. Så är det med det mesta.Den psykologiska effekten sitter dessvärre kvar, har börjat köra med Onico mer och mer men det ska jag också försöka sluta med.

Nu sitter Sandra här och försöker trösta Celine, stackars liten! Hon har så ont vid halsen, det är nästan som sår vid valkarna. Vi har verkligen gjort allt för att ordna det men vi har itne riktigt lyckats.Som tur är har vi läkarbesök idag klockan 11. Ska mäta och väga Celine igen. Hon måste nog ligga över 8 kg nu, en rejäl matchvikt! Det verkligen skär i hjärtat när man ser sitt barn ha ont och gråter så att tårarna sprutar.

Igår natt så slocknade hela vårt hus. Vad less man blev. Först trodde jag att en propp hade gått men sen hörde jag grannarna, då insåg jag att allt var helt dött.
Fåtal minuter senare hörde jag siréner överallt. Blinkade i hela lägenheten. Man blev lite orolig, vad har hänt nu liksom.
Så läste jag i morse att någon hade smällt med sin bil in i elskåpet här i närheten. Duktigt.
När ska folk lära sig att det är halt på vägarna? Det är Februari och det är svinhalt! Lär er att ta det lugnt, bara för att ingen ser betyder det inte att du kan köra fortare. Det är fortfarande halt och jävligt på vägarna! Man behöver inte köra i 70 bara för att vägskylten säger det, du får köra lite saktare. 


Sen där här stolen vill jag ha!

http://www.pointlessbutcool.com/gadgets/lazy_boy_chair


 

2011-02-01
 12:18:29

På rätt väg

Nu har jag haft en sån där härlig arbetshelg 12* 2 timmar. Så ni förstår kanske varför jag inte orkade blogga.
Vad har hänt annars förutom arbete? Jadu, jag har fortfarande varit nikotinfri. Grattis till mig! Jag är fasen stolt över mig själv. Det ska jag vara. Trodde aldrig jag skulle klara det.
Tempramentet har dock inte lagt sig, är fortfarande jäkligt lättretlig. Det är ingen som har sagt till mig, det har jag förstått alldeles själv.
Kör fortfarande med Onico snuset. Helt tobak & Nikotinfritt men jag tror dessvärre att även de fräter på tandköttet. Jag är iaf på rätt väg ! Go me!


Jag läste på familjeliv om föräldrar som pussar på sina barns könsorgan.. alltså, okej?
Varför? Jag ser inte poängen. "Jag pussar mitt barn överallt.." ja men någon måtta får det väl vara? Det är som att pussa på ögonvitan, rätt meningslöst och dumt. Jag skulle aldrig tänka tanken att pussa mitt barn där för ja, jag ser helt enkelt inte poängen. Pussa bebisen på huvud, ansikte, nacke, hals, mage, armar, händer osv osv (ni förstår) men låt vissa delar av kroppen vara. Rätt enkelt. Jag hoppas att ingen av er känner er träffade.


Tidigare imorse när jag försökte få Liam att skynda sig till skolan så blev han arg på mig. Självklart segade han ännu mer. Då blev jag ännu mer frustrerad. Hur som helst, efter lite groll och gnäll så var han nästan klar, då gav han mig världens bitchlook (som jag bara trodde tjejer kunde ge) , lipade och började bryta på något konstigt språk. Han lät verkligen som en tvättäkta Södertäljebo.
Är det inte meningen att man ska bli bättre i ämnen som te.x. svenska i skolan? Bara undrar.
Sen när började folk bryta på språk med flit och tycka att det är coolt? Har hört det på många andra också (både utländska och svenskar), de bryter med sina vänner och talar ren svenska med andra.
Varför? Det är något jag verkligen inte förstår. Jag hoppas verkligen inte Liam blir än av de som tycker sånt är tufft. Fast han är 7 år, som mycket annat är det troligtvis en fas men det är inget jag tolererar. Tyck vad ni vill om mig men det där är över gränsen med tanke på att det är nu de lär sig basen till svenska språken. Då är inte "sho bre, ey eller fuckin´wizzle dizzle ma homie tamaguchi machmud" med.

Nåja, på tal om ingenting.
Kan ni gissa vad det här är?

Svar:   Ja och Nej, det är både ett nintendokontroll och ett soffbord. Det är identisk med orginalet till minsta detalj. 1 meter och 20 cm bred och vet vad vad som är riktigt tufft? Man kan koppla in den och spela. Det fungerar faktiskt. Hur onödigt ballt är inte det på en skala? Bör kanske vara två som spelar men ändå, härligt tänkt.

Nu ska jag till jobbet igen..