2011-01-14
 14:58:35

8 veckor = 2 månader?

http://www.svenskavargar.nu/viewNavMenu.do?menuID=7&registered=yes
Skriv på för vargarna. Jag älskar vargarna, kan förstå varför vissa är missnöjda men det bör finnas bätte sätt än att skjuta de stackarna. Gå på bäverjakt istället, eller se vem som kan stampa på flest myror på en kvart? Varför inte ta fram elracket och knastra ihjäl getingarna? Det är bättre än döda vackra och fina djur som vargarna som redan är utrotningshotade.

Jag hittade en hemsida som heter barnvisor.net. Så nu sitter vi och diggar åt byssan lull. Det fungerade verkligen, Celine slocknade på en gång. Mysigt. Nu ska jag titta om det finns någon mat hemma. Nåt finns säkert men finns det något gott? Tveksamt. Bara korv och äckliga fiskpinnar som smakar ..ja, fiskaktigt.

Nu på tisdag är det dags för invägning av Celine. Ska bli kul ännu en gång och se hur mycket hon har växt.
Storlek 62 börjar redan bli för litet och hon är bara 2 månader idag. Även om det är om fyra dagar. Alltså, försök att hänga med nu.
Celine är född den FREDAG den 19:e.
Räknar man fredag till fredag, vecka efter vecka enligt kalendern så är hon exakt 8 veckor idag men är det den 19e idag? Nää. Den 19e är på onsdag nästa vecka. Så hon blir alltså 8 veckor idag men 2 månader på onsdag.
Spännande.


Sandra J
PUBLICERAT: 2011-01-14, 22:06:46

haha jaa väldigt spännande ;)



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: