2010-10-22
 21:34:38

Annorlunda tankar

Igår låg jag och min sambo i sängen och myste lite innan vi somnade. Vi brukar prata om både dittan och dattan men igår fick samtalet en liten tvist. Vi var nog rätt trötta då för ingen av oss minns hur vi kom in på de ämnen vi pratade om. Av någon anledning så pratade vi om frukt i utlandet. Då slog Sandra till med en kommentar som löd;
"Tänk om aporna ollar på frukterna som vi får hem till Sverige" ....  vilken vacker bild man föreställde sig.
Efter det har vi bestämt oss för att aldrig äta frukt igen. För egentligen, vet vi vad djuren gör när ingen ser på? Har du tänkt den tanken? Har du någonsin försökt tänka "outside the box" ?  Gör du det så kommer du på saker som de flesta andra inte ägnar en tanke åt.  Ni har väl sett Gainomax reklamen när apan säger "please dont eat my bananas" ? Vår tanke var att barn kan slicka på saker som tillhör dem för att andra inte ska få smaka, tänk om aporna då ollar?  Jaaa, jag vet. Det är utåt förbannat omoget men vadå, vi hade ett härligt samtal och skrattade oss till sömns.
En annan annorlunda tanke som dök upp igår kom jag på när jag tittade på Sandra. Hon är som sagt höggravid och kissar väldigt väldigt väldigt ofta. Jag tänkte, vad skönt och smidigt det vore om man kunde kissa med fingret? Kör man bil, ligger man trött i sängen så stoppar man bara fingret i en PET-flaska och gör det man ska. Nackdelen är väl att det kan bli rätt vidrigt med tanke på att man tar på allt man äter.

Nej än en gång, detta är inte moget för fem öre men så länge man tänker som alla andra sker inga förändringar, uppfinningar som glödlampan, telefonen m.m. är bara att glömma. Varken tekniken eller vårt sociala plan skulle nå några framgångar utan nya annorlunda tankar.
Så du undrar säkert, vad bubblar du om människa?
Ja, det jag försöker säga är att var inte som alla andra, tänk om, tänk som du vill, inte som du blivit lärd.

Nog med djupa tankar, det tär på mig. Börjar lukta bränt...

Ska nog ta och varva ner lite nu och gosa med sambon framför dumburken.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: