2010-11-16
 13:05:37

djur, barn och båge


Alla gillar väl en kopp kaffe på morgonen?`
Även Ebba.

Härligt att se solen igen efter allt pissväder som har varit. Fast det är troligtvis bara tillfälligt, snart kommer säkert snöblandat regn igen.  Man får iaf hålla tummarna inför en vit jul. Vore trevligt, speciellt för alla barn.
Och jag hoppas att alla ni bilförare i den här stan har fått på vinterdäcken nu, ni kör som idioter hela bunten. Blinkers, är det så svårt att använda? Stanna vid övergångställen, börja där så ska ni se att det blir mindre olyckor..håll gärna hastigheten också. Blir så jävla less på er som försöka stila och sladda loss mer era fordon, när ska ni inse att det är bara larvigt?  Sådant kan man göra på banor, inte på vägen.

På tal om fordon, farsan min har köpt en ny båge. Så jävla fräsch.  Då menar jag ingen gammal sketen risplockare utan en redig MC med 1600 cc. Inte så pjåkigt. Man blir ju lite avundsjuk, vill också ha en motorcykel.
Skulle vara så otroligt härligt att bara glida fram längs landsvägar, inte bry sig om något annat än att möjligtvis väja för en älg eller två.


Vill ni ha ett tips på hur man kan få ert/era barn tysta för en stund?
Se bilden nedan. Fungerar alltid lika bra.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: