2010-12-27
 15:38:00

Fullt ös.

Denna julhelg och de senaste arbetsdagarna har det varit fullt ös. Har inte hunnit med något annat än att förbereda, laga mat, städa och handla. Att blogga osv har man inte ägnat någon tanke åt direkt.
Det är väl tur det på ett sätt. Man har trots allt ett liv.

Så hur har veckan sett ut? Jo, jag har arbetat en hel del men var ledig julafton i söndags och idag. Sedan blir det jobb resten av veckan inkl helgen. Lite trist, man vill trots vara hemma nu igen. Det är kämpigt med spädbarn men på något sätt känns det som att det ska vara såhär. Rutinerna börjar slå rot lite halvt och jag börjar lära mig att inte tänka allt för mycket på mig helg. Det är en stor omställning både mentalt och kroppsligt. Större än vad jag anade. Det här med att tänka, "jag ska bara" som jag brukar fungerar inte så värst väl längre om det inte är någon förberedeöse med barnet vill säga. Är oerhört tacksam att Sandra har tålamod med mig. Känns bra. Hennes svanskota börjar göra ont igen. Fan inte bra alls. Så nu vill jag vara hemma och hjälpa till men va fasen, det fungerar inte helt enkelt.

Ja juste, måste kolla om vi vann något på bingolotto. Vi var med på uppersittarkvällen,
 men vi kunde inte se hela just för att Celine bråkade runt lite. Men det gör inget, vi vann nog ingenting ändå med tanke att halva Sverige spelade.


På julafton kom som sagt Bent och Andreas, det blev en riktigt rolig och härlig (nykter) julafton med god mat.

Vi började med en fika och kaffe medan jag rullade och stekte mina köttbullar. Mina köttbullar fick beröm (även om jag inte tyckte att de var så speciella) och bent kom med massa härlig mat. Julskinka, prinskorv, rödbetssallat, lax, janssons, sina köttbullar m.m m.m. Mycket gott!

Sedan var det Kalle som gällde, fast vi såg inte så pass mycket av det, satt främst och pratade och drack glögg och svullade ischoklad. Knäcken blev det ju inget av, det brände jag upp dagen innan och vi orkade inte göra om det).
Julklappsdags!
Äntligen. Efter mycket tjat från både mig och Liam så bestämde sig Sandra att vi skulle öppna presenter.Hon tyckte väl att hon hade plågat oss tillräckligt.
Liam fick Xbox spel, självlysande stjärnor, spykit m.m och blev riktigt nöjd.
Sandra fick sims 3, det var nog en hit. Både jag och Sandra är besatta av det.Hon fick även 2 skräckfilmer.
Själv fick jag ett par jägarstrumpor av Sandra. Det må låta tråkigt men jag önskade mig ett par riktigt varma sockor. Bästa strumporna jag någonsin haft. Det är verkligen en underskattad present.

Sen kom den stora smällen, Bents och Andreas present till oss. Herrejäklar vilken chock. Vi fick ett Wii, 2 spel och 2 handkontroller. Helt jäkla galet snällt och för inte tala om generöst av dem.
Så nu sitter vi alla här med träningsvärk. Jag ska nog köpa till ett riktigt träningsspel. Kan vara roligt.
Av farsan och nillan fick vi pengar och ett par tjänster. Mycket mycket bra! Tack ska ni ha allihopa!
<- Poserar sexigt !

Nu ska jag iväg och köpa våtservetter för vår lilla Celine bajsar som en häst och de är helt slut! Dags att springa skulle jag tro.

Tack för mig och hoppas ni alla har haft en bra julhelg. Snart är det nyår fast då arbetar jag...


mia
PUBLICERAT: 2010-12-29, 13:48:12

tappade ni ingen julgranskula iår när ni klädde julgranen?? :D


dammen
PUBLICERAT: 2010-12-29, 17:33:03

Hehe nja, ingen gick sönder i år men Andreas, sandras bror, hade ner julgranen 2 ggr.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: